Prospan 35 mg/5 ml soluție orală, 21 plicuri, Engelhard

Prospan 35 mg/5 ml soluție orală, 21 plicuri, Engelhard - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/TUSE-GRIPA - ENGELHARD ARZNEIMITTEL
P548488654

Prospan soluție este un medicament pe bază de plante, care conține extract uscat din frunze de iederă (Hederae folium) ca substanță activă. Prospan soluție face parte din grupa: expectorante fără combinații cu antitusive, expectorante, plante.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Prospan 35 mg/5 ml soluție orală, 21 plicuri, Engelhard

Prospan soluție este un medicament pe bază de plante, care conține extract uscat din frunze de iederă (Hederae folium) ca substanță activă. Prospan soluție face parte din grupa: expectorante fără combinații cu antitusive, expectorante, plante.
Prospan soluție este utilizat în tratamentul simptomatic al afecţiunilor bronşice cronice inflamatorii; inflamaţii acute ale tractului respirator însoţite de tuse.
Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Contraindicatii:
Nu utilizați Prospan 35 mg/5 ml soluție orală în plic:
- dacă sunteți alergic la extractul uscat de frunze de iederă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Inainte să utilizați Prospan 35 mg/5 ml soluție orală în plic, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Prospan soluție nu este recomandat în timpul sarcinii şi alăptării, deoarece nu sunt disponibile informaţii suficiente despre siguranţa administrării la gravide şi femei care alăptează.
Din motive de siguranţă, în timpul sarcinii şi alăptării, medicamentele se vor administra numai la indicația medicului.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:
Medicamentul nu influenţează negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Doza uzuală pentru adulţi şi adolescenții peste 12 ani este de un plic (5 ml) de 3 ori pe zi (corespunzător la 105 mg extract uscat din frunze de iederă zilnic).

Utilizarea la copii:
Doza uzuală pentru copii cu vârsta între 6 si 12 ani este de de un plic (5 ml) de 2 ori pe zi (corespunzător la 70 mg extract uscat din frunze de iederă zilnic).

Lichidul se administrează nediluat dimineața, (la prânz) și seara.
Ambalajul pentru Prospan soluție este sub formă de plic, acesta se poate deschide și utiliza ușor.
Conținutul plicului este ușor de administrat.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanța activă este extract uscat din Hedera helix L. 35 mg extract uscat din Hedera helix L., frunză (Hederae folium) (DER 5 – 7.5:1); solvent de extracție: etanol 30% (m/m) / plic.
- Celelalte componente sunt: sorbat de potasiu, acid citric, sorbitol lichid (cristalizabil), gumă xantan, substanță aromatizantă naturală, maltodextrine din porumb, amidon, ulei de portocală, etanol 96%, levomentol, apă purificată.

Prezentare:
21 plicuri x 5 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.