Herbitussin Tuse si durere in gat, 12 pastile de supt, USP Romania

  • -5%
Herbitussin Tuse si durere in gat, 12 pastile de supt, USP Romania - TUSE-GRIPA - USP
USP
P548487992

Herbitussin Tuse şi Durere în Gât - o formulă complexă cu ingrediente naturale atent selecţionate pentru calmarea durerii în gât şi a tusei. Herbitussin Tuse şi Durere în Gât calmează în mod natural iritatia gâtului si tusea, datorită ingrediente naturale din compoziţie: ulei de soc negru şi eucalipt, vitamina C, miere şi o combinaţie unică de 14 extracte de plante cunoscute pentru lor efectele lor benefice.

[...]

Descriere: Herbitussin Tuse si durere in gat, 12 pastile de supt, USP Romania

Herbitussin Tuse şi Durere în Gât - o formulă complexă cu ingrediente naturale atent selecţionate pentru calmarea durerii în gât şi a tusei. Herbitussin Tuse şi Durere în Gât calmează în mod natural iritatia gâtului si tusea, datorită ingrediente naturale din compoziţie: ulei de soc negru şi eucalipt, vitamina C, miere şi o combinaţie unică de 14 extracte de plante cunoscute pentru lor efectele lor benefice.

Ingredientele din HerbitussinTuse şi Durere în Gât au efect calmant asupra durerii de la nivelul gâtului, faringelui, corzilor vocale şi a tusei, având acţiune secretolitică (cimbru), analgezică (mentă), antimicrobiană (eucalipt), antiseptică (salvie), emolientă (tei, nalbă, miere), imunostimulatoare (vitamina C). 

Prin acţiunea de la nivelul membranei mucoase a cavității bucale, gâtului și a tractului respirator, este indicat pentru efectul calmant asupra iritaţiei gâtului, faringelui şi corzilor vocale. De asemenea, este recomandat în caz de disconfort al căilor respiratorii cauzat de expunerea prelungită în camere neventilate, prăfuite sau camere cu aer condiționat, sau datorat schimbărilor de temperatură, fumatului pasiv și activ sau suprasolicitarea vocii.

Beneficii Herbitussin

  • Ingrediente naturale - produse bazate pe extracte de plante, uleiuri esențiale şi ingrediente cu efecte benefice recunoscute.
  • Rețete elveţiene originale - Create după rețete originale si formule confirmate, produsele sunt inspirate de tradiție, de cunoştinţele călugărilor din Elveţia, fiind perfecționate în baza celor mai recente descoperiri științifice.
  • Standarde înalte - Realizate în conformitate cu standardele europene de calitate și siguranță.

Ingrediente: miere, suc concentrat din fructe de Soc (Sambucus nigra); acid ascorbic/vitamina C; extract de 14 plante (rădăcină de Lemn-dulce/ Glycyrrhiza glabra, frunze de Mur/ Rubus fruticosus, frunze de Mentă/ Mentha piperita, flori de Muşetel/ Matricaria chamomilla, frunze de Eucalipt/ Eucalyptus globulus, fructe de Fenicul/ Foeniculum vulgare, flori de Albăstrele/ Centaurea cyanus, flori de Tei/ Tilia cordata, flori de Nalbă-de-padure/ Malva sylvestris, flori de Lumânărică/ Verbascum phlomoides, frunze de Salvie/ Salvia officinalis, fructe de Anason-stelat/ Illicium verum, părţi aeriene de Cimbru-de-cultură/ Thymus vulgaris, flori de Soc/ Sambucus nigra); mentol; anetol; ulei esenţial de Eucalipt (Eucalyptus globulus). Alte ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, apă, caramel sulfit de sodiu.

Doze si mod de administrare:

Copii cu vârsta curpinsă între 6 şi 12 ani: 2 pastile pe zi.

Copii cu vârsta peste 12 ani şi adulţi: 3 pastile pe zi.

Pastilele trebuie ţinute în cavitatea bucală până la dizolvarea completă.

Precauţii: A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se consuma dacă sunteţi alergic la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:
12 pastile de supt.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review