Coldtusin Pastile pentru Tuse, 20 comprimate, Omega Pharma

  • -9%
Coldtusin Pastile pentru Tuse, 20 comprimate, Omega Pharma -  - OMEGA PHARMA
P479851309

ColdTusin Pastile ajută la protejarea mucoasei bucale și a celei faringiene în cazul uscăciunii sau al corzilor vocale afectate, spre exemplu, din cauza vorbitului sau a cântatului tare. ColdTusin Pastile acoperă corzile vocale cu un strat protector și asigură calmarea de durată a simptomelor precumtusea,senzația de gâdilat în gât și dresul glasului.

[...]

Descriere: Coldtusin Pastile pentru Tuse, 20 comprimate, Omega Pharma

  • Mucilagiul formează un strat protector împotriva particulelor străine, calmând astfel tusea seacă și iritantă și permițând refacerea mucoasei.
  • ColdTusin Pastile se utilizează ca preparat emolient destinat tratamentului simptomatic al iritației și inflamației orale sau faringiene cauzate de răceli, al suprasolicitării corzilor vocale, al răgușelii și durerii în gât asociate, precum și al tusei productive și neproductive. ColdTusin Pastile calmează în mod eficient și rapid orice tuse asociată cu răceala, atât productivă, cât și seacă. Aditional, ajuta in cazul gatului iritat ColdTusin Pastile conține ingrediente naturaleși nu conține alcool. În plus, nu conține lactoză, gluten, coloranți artificiali, organismemodificate genetic și conservanți. 
  • ColdTusin Pastile ajută la protejarea mucoasei bucale și a celei faringiene în cazul uscăciunii sau al corzilor vocale afectate, spre exemplu, din cauza vorbitului sau a cântatului tare. ColdTusin Pastile acoperă corzile vocale cu un strat protector și asigură calmarea de durată a simptomelor precumtusea,senzația de gâdilat în gât și dresul glasului.
  • ColdTusin Pastile poate fi luat atât ziua, cât și noaptea. Ca urmare a efectului său calmant, contribuie la un somn liniștit și odihnitor, astfelsprijinind recuperarea.

Ingredientele principale din ColdTusin Pastile, nalba mare și mierea, acționează ca un balsam, acoperind și în acest fel, calmând mucoasa faringiană inflamată.

Caracteristici:
Ingrediente principale:
125 mg extract uscat de radacina de nalba mare.
125 mg miere.

Mod de administrare:
Copii peste 12 an si adulti: 1 - 2 pastile, de maxim 4 ori/zi.
Copii intre 6 si 11 ani: o pastila de maxim 4 ori/zi.

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review