Bronchostop Trio pentru tuse şi răceală soluție orală, 120 ml, Kwizda Pharma

Bronchostop Trio pentru tuse şi răceală soluție orală, 120 ml, Kwizda Pharma - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/TUSE-GRIPA - KWIZDA PHARMA
P548487727

Medicament din plante medicinale cu utilizare tradițională care se administrează pentru ameliorarea tusei uscate, precum și a tusei din timpul nopţii, a iritației faringiene și pentru a favoriza transpirația în timpul febrei (ușoare), când acestea sunt primele simptome ale unei răceli obișnuite.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Bronchostop Trio pentru tuse şi răceală soluție orală, 120 ml, Kwizda Pharma

Medicament din plante medicinale cu utilizare tradițională care se administrează pentru ameliorarea tusei uscate, precum și a tusei din timpul nopţii, a iritației faringiene și pentru a favoriza transpirația în timpul febrei (ușoare), când acestea sunt primele simptome ale unei răceli obișnuite.

Acest medicament din plante medicinale cu utilizare tradiţională se folosește pentru indicaţia specificată exclusiv pe baza utilizării îndelungate.

Bronchostop Trio pentru Tuse și Răceală este indicat pentru utilizare la adulți, adolescenți și copii cu vârsta peste 4 ani.

Contraindicatii:
Nu luaţi Bronchostop Trio pentru Tuse și Răceală:
- dacă sunteți alergic la rădăcină de nalbă mare, floare de tei sau frunză de pătlagină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Bronchostop Trio pentru Tuse și Răceală, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina și alăptarea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Siguranța în timpul sarcinii și alăptării nu a fost stabilită. În lipsa datelor suficiente, utilizarea în timpul sarcinii și alăptării nu este recomandată.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu s-au efectuat studii privind efectele asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată este:
- Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani:
15 ml (utilizând măsura dozatoare) de până la 4 ori pe zi (doză zilnică maximă până la 60 ml). Ultima doză trebuie administrată înainte de culcare.
- Copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani:
7,5 ml (utilizând măsura dozatoare) de 3 până la 4 ori pe zi (doză zilnică maximă până la 30 ml).
Ultima doză trebuie administrată înainte de culcare.

Mod de administrare:
Pentru administrare orală.
Luaţi Bronchostop Trio pentru Tuse și Răceală nediluat. Este recomandat să evitați să beți și/sau să mâncați timp de 30 de minute până la 1 oră după administrare.

Este prevăzut cu o măsură dozatoare.
Durata de utilizare:
Dacă după 5 zile (3 zile în cazul copiilor) simptomele persistă sau se agravează, trebuie să vă adresați unui medic.

Utilizarea la copii:
Utilizarea la copii cu vârsta sub 4 ani nu este recomandată, deoarece nu sunt suficiente date disponibile.

Compozitie:
- Substanțele active sunt:
15 ml ( = 16,3 g) de soluție orală conţin:
- 187,5 mg extract (sub formă de extract uscat) din Althaea officinalis L., radix (Rădăcină de nalbă mare) (7-9:1). Solvent de extracţie: apă.
- 136,4 mg extract (sub formă de extract uscat) din Tilia cordata Miller, Tilia platyphyllos Scop., Tilia x vulgaris Heyne sau amestecurile lor, flos (Floare de tei) (3-8:1). Solvent de extracţie: apă.
- 150,0 mg extract (sub formă de extract uscat) din Plantago lanceolata L, folium (Frunză de pătlagină) (4-6:1). Solvent de extracţie: apă.
- Celelalte componente sunt: maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal anhidru, glicerol, xilitol (E967), parahidroxibenzoat de metil (E218), parahidroxibenzoat de propil (E216), acid citric monohidrat, gumă xantan, aromă de căpșuni (conține alcool benzilic (E 1519), propilenglicol (E1520)), apă purificată.

Prezentare:
120 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.