Bronchostop Duo Guma Orala, 20 gume

Bronchostop Duo Guma Orala, 20 gume - TUSE-GRIPA - KWIZDA PHARMA
P479849197

Produsul Bronchostop Guma Orala amelioreaza iritatia gatului si tusea seaca asociata si pentru a favoriza expectoratia mucusului vascos in tusea asociata cu raceala.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bronchostop Duo Guma Orala, 20 gume

Indicatii:
Bronchostop este un medicament din plante medicinale cu utilizare traditionala utilizat pentru a favoriza expectoratia mucusului persistent, vascos si pentru a ameliora iritatia gatului in tusea asociata cu raceala.
Acest medicament din plante medicinale cu utilizare traditionala se foloseste pentru indicatia specificata exclusiv pe baza utilizarii indelungate.
Daca dupa 5 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Compoziție:
O gumă orală conține:
Extract (sub formă de extract uscat) din frunză de Thymus vulgaris L. şi Thymus zygis L. (frunză de cimbru) (7-13:1) 51,1 mg. Solvent de extracție: apă.
Extract (sub formă de extract uscat) din Althaea officinalis L. (rădăcină de nalbă mare) 4,5 mg. Solvent de extracție: apă. 

Mod de administrare:

  • Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani: 1 - 2 gume orale la fiecare 3 pana la 4 ore (4 pana la 6 ori pe zi).
  • Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani: 1 guma orala de 3 ori pe zi.
  • NU este indicata utilizarea la copii cu varsta sub 6 ani, deoarece nu sunt suficiente date disponibile si din cauza riscului de inghitire neintentionata a gumei orale intregii.
  • Pentru administrare orala (lasati sa se dizolve in gura prin supt).

Durata de utilizare:

  • Trebuie sa va prezentati la medic daca simptomele persista sau nu se amelioreaza semnificativ dupa 5 zile de utilizare a medicamentului.
  • Daca ati luat o doza considerabil mai mare din acest medicament, simptomele reactiilor adverse cunoscute pot sa apara mai intens. In acest caz, va rugam sa va adresati medicului. Daca este necesar, medicul poate decide in privinta masurilor necesare.
  • Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
  • Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Contraindicatii:

Nu luați Bronchostop Duo gumă orală:

  • - dacă sunteți alergic la cimbru, la rădăcina de nalbă mare sau la alte plante din familia Lamiaceae sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Bronchostop Duo gumă orală, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Deoarece nu sunt suficiente date disponibile, nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii și alăptării. 

Prezentare:
20 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review