Bromhexin 12 mg, 20 comprimate, Laropharm

Bromhexin 12 mg, 20 comprimate, Laropharm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/TUSE-GRIPA - LAROPHARM SRL
P04985

Bromhexin Laropharm 12 mg comprimate este un medicament mucolitic care determina cresterea cantitatii de sputa expectorata si ii scade vascozitatea. Amelioreaza transportul bronsic, reduce tusea si usureaza respiratia.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Bromhexin 12 mg, 20 comprimate, Laropharm

Bromhexin Laropharm 12 mg comprimate este un medicament mucolitic care determina cresterea cantitatii de sputa expectorata si ii scade vascozitatea. Amelioreaza transportul bronsic, reduce tusea si usureaza respiratia.

Bromhexin Laropharm 12 mg comprimate se administreaza la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 10 ani, in bolile acute si cronice ale tractului respirator, insotite de afectarea mecanismului de formare a sputei.

Doze si mod de administrare

Adulti: 12 mg clorhidrat de bromhexin (1 comprimat Bromhexin Laropharm 12 mg) de trei ori pe zi.

Copii cu varsta peste 10 ani: 12 mg clorhidrat de bromhexin (1 comprimat Bromhexin Laropharm 12 mg) de doua ori pe zi.

Bromhexin Laropharm 12 mg comprimate se administreaza pe cale orala, dupa mese. Pe durata terapiei cu bromhexin se recomanda un consum de lichide corespunzator, avand in vedere ca astfel este imbunatatita actiunea mucolitica a bromhexinului asupra secretiilor.

Precautii

Au existat raportari privind reactii cutanate severe asociate cu administrarea bromhexinului. Daca dezvoltati o eruptie trecatoare pe piele (inclusiv leziuni ale mucoaselor, cum sunt mucoasa bucala, faringiana, nazala, oculara si genitala), opriti administrarea Bromhexin Laropharm 12 mg comprimate si adresati-va imediat medicului.

Administrarea bromhexinului poate cauza reactii adverse de tip alergic severe, precum dificultati in respiratie, umflarea fetei, a gatului sau a limbii. incetati sa utilizati acest medicament si adresati-va imediat medicului dumneavoastra in cazul aparitiei acestor manifestari.

Atentionari speciale

Sarcina, alaptare, fertilitate

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida,

adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Nu se recomanda administrarea bromhexinului in perioada de sarcina si de alaptare.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.