Bioflu Plus, 16 capsule moi, Biofarm

P42270
Bioflu Plus, 16 capsule moi,  Biofarm - TUSE-GRIPA - BIOFARM
BIOFARM
Bioflu Plus capsule moi Tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive și febrei asociate tulburărilor tractului respirator (de exemplu, sinuzite, rinite, faringite, bronșite). Ingrediente:  - Substanțele active sunt [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bioflu Plus, 16 capsule moi, Biofarm

Bioflu Plus capsule moi

Tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive și febrei asociate tulburărilor tractului respirator (de exemplu, sinuzite, rinite, faringite, bronșite).

Ingrediente:

 - Substanțele active sunt paracetamol, clorhidrat de pseudoefedrină, bromhidrat de dextrometorfan sub formă de bromhidrat de dextrometorfan anhidru și maleat de clorfeniramină.

O capsulă moale conține paracetamol 250,00 mg, clorhidrat de pseudoefedrină 30,00 mg, bromhidrat de dextrometorfan 10,51 mg corespunzător la bromhidrat de dextrometorfan anhidru 10,00 mg și măleat de clorfeniramină 2,00 mg.

- Celelalte componente sunt: conținutul capsulei-povidona K 25, propilenglicol, apa purificată, polietilenglicol 400 și capsula-gelatină, glicerol, sorbitol lichid parțial deshidratat, p-hidroxibenzoat de metil, albastru brevetat V (E 131), apa purificată.

Dozaj Bioflu Plus capsule moi:

Adulți și adolescenți: doza uzuală este de o capsulă moale Bioflu Plus seara, înainte de culcare.

Se recomandă utilizarea în asociere cu Bioflu, capsule moi, acesta din urmă fiind administrat pentru ameliorarea simptomatologiei diurne. Nu se administrează copiilor cu vârsta mai mică de 12 ani. Durata tratamentului trebuie să fie scurtă (maxim 5 zile).

Mărimea ambalajului: Cutie cu 2 blistere din PVC/Al a câte 8 capsule moi



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review