Homeogene 9, 60 comprimate, Boiron

Homeogene 9, 60 comprimate,  Boiron -  - BOIRON
Boiron
P06633
Proprietăți: Homeogene 9 este un medicament homeopatic care conţine o asociere de compuşi în diluţii homeopatice, fiind utilizat ca adjuvant în tratamentul durerilor faringiene, laringitei şi [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Homeogene 9, 60 comprimate, Boiron

Proprietăți:

Homeogene 9 este un medicament homeopatic care conţine o asociere de compuşi în diluţii homeopatice, fiind utilizat ca adjuvant în tratamentul durerilor faringiene, laringitei şi răguşelii (disfoniei).

Compozitie:

Substanţele active sunt: Mercurius solubilis 3 CH 0,667 mg, Pulsatilla 3 CH 0,667 mg, Spongia tosta 3 CH 0,667 mg, Bryonia 3 CH 0,667 mg, Bromum 3 CH 0,667 mg, Belladonna 3 CH 0,667 mg, Phytolacca decandra 3 CH 0,667 mg, Arum triphyllum 3 CH 0,667 mg, Arnica montană 3 CH 0,667 mg. - Celelalte componente sunt: zahăr, gumă arabică, talc, ștearat de magneziu.

Mod de administrare:

Administrare orală. Comprimatul se lăsă să se dizolve încet în cavitatea bucală. Doza recomandată este de un comprimat Homeogene 9 din oră în oră, cu pauză înainte de şi după ingestia de alimente şi lichide. În caz de ameliorare a simptomelor, se răreşte administrarea. La copii cu vârsta sub 6 ani, comprimatul se administrează numai după sfărâmarea şi dizolvarea să într-un pahar cu apă.

Precauții:

Nu utilizaţi Homeogene 9 - dacă sunteţi alergic la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Homeogene 9 conţine zahăr. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţivă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Homeogene 9 poate fi utilizat în timpul sarcinii şi alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Homeogene 9 nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Prezentare:

60 comprimateData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review