GeloRevoice, 20 comprimate, Phol Boskamp

P459791034
  • -5%
GeloRevoice, 20 comprimate, Phol Boskamp - RAGUSEALA - PHOL BOSKAMP

Comprimatele de supt GeloRevoice amelioreaza afectiunile vocii Se recomanda o folosire mai indelungata pentru efecte de durata. Pe de o parte actioneaza asupra durerilor in gat, pe de alta parte

[...]

GeloRevoice, 20 comprimate, Phol Boskamp

Comprimatele de supt GeloRevoice amelioreaza afectiunile vocii

Se recomanda o folosire mai indelungata pentru efecte de durata. Pe de o parte actioneaza asupra durerilor in gat, pe de alta parte previne tusea uscata si pierderea vocii. Cand comprimatele de supt intra in contact cu saliva, activeaza Hydro-Depot, formand o pelicula protectoare pe mucoasa bucala si faringiana. Mucoasa faringiana e acoperita de un strat subtire timp de 24 de ore.

Pelicula protejeaza membrana de factorii patogeni, care pot cauza infectii. In plus, pelicula intacta mentine vocea sanatoasa. Este un produs recomandat pentru orice om care-si folosește vocea intens, atat in profesie cat si in viata de zi cu zi. Ingrediente active: In fiecare comprimat exista agenti gelifianti ai xanthanului, carbomerului si acidului hialuronic.

Cand vin in contact cu saliva, acestia formeaza un film de protectie peste mucoasa afectata. Acest proces nu are doar un efect calmant, dar si accelereaza regenerarea mucoasei iritate.

In plus, GeloRevoice are un efect efervescent usor care stimuleaza intensiv productia de saliva, ceea ce permite ca Revoice Hydro-Depot sa se raspandeasca uniform in gura si faringe, oferindu-i un efect mai bun.

Mod de administrare:

6 comprimate pe zi, pentru adultii si copiii peste 6 ani. Poți consuma 1 comprimat o data la 3 ore.

Prezentare:

20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-11-21 11:00:26
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review