TantumGrip cu lamaie si miere, 10 plicuri

TantumGrip cu lamaie si miere, 10 plicuri - RACEALA-GRIPA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/RACEALA-GRIPA - CSC PHARMACEUTICALS HANDELS GMBH
P459790872
Pulbere pentru solutie orala in plic TantumGrip. Indicatii: Pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa, incluzand ameliorarea durerilor asociate, a durerii in gat, a durerii de cap, congestiei nazale si
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere TantumGrip cu lamaie si miere, 10 plicuri

Pulbere pentru solutie orala in plic TantumGrip.

Indicatii:

Pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa, incluzand ameliorarea durerilor asociate, a durerii in gat, a durerii de cap, congestiei nazale si scaderea temperaturii.

Pentru adolescenti cu varsta peste 12 ani si adulti.

Substante active/plic:

Paracetamol 600 mg, clorhidrat de fenilefrina 10 mg (corespunzand la 8.2 mg fenilefrina).

Excipienti - sucroza, acid citric anhidru, citrat de sodiu, amidon de porumb, ciclamat de sodiu, zaharina sodica, dioxid de siliciu coloidal anhidru, acid ascorbic, aroma de miere, aroma de lamaie, caramel (E150).

Mod de utilizare:

Adulti si copii cu varsta peste 12 ani - 1 plic la interval de 4-6 ore.

Nu luati mai mult de 4 plicuri intr-un interval de 24 de ore.

Dizolvati un plic intr-un pahar cu apa (aproximativ 150 ml), calda sau rece si indulciti dupa gust.

Prezentare: 10 plicuriData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.