Propolis C Raceala si Gripa Adulti, 8 plicuri

Propolis C Raceala si Gripa Adulti, 8 plicuri - RACEALA-GRIPA - FITERMAN
Fiterman
P459790404
Descriere Supliment alimentar pe baza de extracte naturale standardizate, care se administreaza de la primele simptome de raceala si gripa. Avantaje Aport semnificativ de vitamina C (900 mg/plic). Poate [...]

Descriere: Propolis C Raceala si Gripa Adulti, 8 plicuri

Descriere

Supliment alimentar pe baza de extracte naturale standardizate, care se administreaza de la primele simptome de raceala si gripa. Avantaje Aport semnificativ de vitamina C (900 mg/plic). Poate fi asociat cu antiinflamatoare si antipiretice. Fara zahar. Poate fi administrat pacientilor cu afectiuni gastrice si hepatice si cu diabet. Gust placut de zmeura.

Compozitie Ingrediente:

indulcitor (sorbitol), acid ascorbic, tinctura de propolis, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat, extract din fructe de soc, extract de echinacea, extract din fructe de maces, aroma de zmeura, indulcitor (aspartam, stevia), stearat de magneziu. Cantitate/plic - acid ascorbic - 900 mg (1125% DZR/VNR*) - tinctura de propolis - 60 mg, - extract din fructe de soc (Sambucus nigra) standardizat in antocianozide - 25 mg, - extract de echinacea (Echinacea purpurea) standardizat in polifenoli -10 mg, - extract din fructe de maceș (Rosa canina) standardizat in vitamina C -10 mg, *Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. UE 1169/2011 Indicatii Se administreaza de la primele simptome de gripa si raceala.

Doze si mod de administrare:

Copii peste 12 ani si adulti: 1 plic pe zi. Propolis C® Răceala si Gripa Adulti se administreaza pe cale orala dupa dizolvarea prealabila in aproximativ 200 ml apa calda. Daca simptomele nu se amelioreaza in 3-4 zile de la administrare, adresati-va medicului.

Recomandari:

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos.

Mod de eliberare:

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare:

Cutie cu 8 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review