Patusin Expecto sirop pentru adulti, 100 ml, Laropharm

Patusin Expecto sirop pentru adulti, 100 ml, Laropharm -  - LAROPHARM SRL
P479851634

Ameliorează în caz de iritații la nivelul gâtului și al faringelui, manifestând un efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale datorita datorită asocierii benefice a substanțelor bioactive.

[...]

Descriere: Patusin Expecto sirop pentru adulti, 100 ml, Laropharm

Proprietati:
Ameliorează în caz de iritații la nivelul gâtului și al faringelui, manifestând un efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale datorita datorită asocierii benefice a substanțelor bioactive.
Pentru tuse expectorantă - productivă

Ingrediente:
Miere - 25g, miere de mana - 5g, extract uscat din frunze de patlagina - 5g, extract uscat din fructe de cires negru – 3g, extract etanolic din parti aeriene de Hidrastis Canadensis – 3g,  extract hidroetanolic din parti aeriene inflorite uscate de Grindekia – 2g, extract uscat din frunze de Geranium-african – 0.25g, fructoza - 40g, glicerol - 20g, propilenglicol - 5g, glicerina – 3g, aroma de cirese - 0.5g, guma xantan – 0.3g, acid citric monohidrat - 0.5g, sorbat de potasiu - 0.1g, apa purificata

Mod de administrare:
Doze şi mod de utilizare si text sub: Adulți: Câte 1-2 lingurițe (5-10 ml) de sirop de 2-3 ori pe zi.

Precautii:
Produsul conține fructoză și miere!
Contraindicat persoanelor diabetice, cu intoleranță la fructoză sau alergice la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. Se recomandă prudenţă la utilizarea produsului de către persoanele cu hipertensiune arterială şi epilepsie. Este necesar să obţineţi avizul specialistului înainte de a începe să utilizaţi acest supliment. Dacă suferiţi de afecţiuni cronice sau urmaţi un tratament medicamentos de lungă durată, cereţi sfatul specialistului înaintea utilizării acestui supliment alimentar. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare:
100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review