Paragrippe, 60 comprimate, Boiron

Paragrippe, 60 comprimate, Boiron -  - BOIRON
Boiron
S01997

Paragrippe este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in tratamentul starilor gripale la debut si in perioada de stare, manifestate prin: frisoane, curbatura, febra, cefalee.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Paragrippe, 60 comprimate, Boiron

Proprietăți:

Paragrippe este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional în tratamentul stărilor gripale la debut şi în perioada de stare, manifestate prin: frisoane, curbătură, febră, cefalee.

Compoziție:

Substanţele active sunt : Arnica montană 4 CH 0,6 mg, Belladonna 4 CH 0,6 mg, Eupatorium perfoliatum 4 CH 0,6 mg, Gelsemium 4 CH 0,6 mg, Sulfur 5 CH 0,6 mg. Celelalte componente sunt: zahăr, lactoză, ștearat de magneziu

Mod de administrare:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza recomandată este de 2 comprimate administrate la interval de 1 – 2 ore, cu pauză în timpul meselor. După ameliorarea simptomelor, se răreşte administrarea.

Administrare orală. Comprimatele se dizolvă în cavitatea bucală (nu se înghit). La copii cu vârsta sub 6 ani, comprimatele se administrează după dizolvare în apă.

Precauții:

Nu utilizaţi Paragrippe: - dacă sunteţi alergic la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Paragrippe conţine zahăr. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. Paragrippe conţine lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Datorită datelor insuficiente privind administrarea medicamentului în timpul sarcinii sau alăptării, se recomandă a se evita administrarea medicamentului la gravide sau la femei care alăptează.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Paragrippe nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Prezentare:

60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review