Nurofen Raceala si Gripa, 12 comprimate, Reckitt

P459799034
Nurofen Raceala si Gripa, 12 comprimate, Reckitt - RACEALA-GRIPA - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE

Nurofen raceala si gripa 12comprimate Nurofen Raceala si Gripa (Contine ibuprofen) Nurofen Raceala si Gripa este utilizat in tratamentul simptomatic al racelii si gripei asociate cu congestie nazala (inclusiv durere,

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Nurofen Raceala si Gripa, 12 comprimate, Reckitt

Nurofen raceala si gripa 12comprimate

Nurofen Raceala si Gripa (Contine ibuprofen) Nurofen Raceala si Gripa este utilizat in tratamentul simptomatic al racelii si gripei asociate cu congestie nazala (inclusiv durere, cefalee, durere in gat, obstructie nazala si sinusala). Prin combinarea ibuprofen cu pseudoefedrina – un decongestionant nazal puternic, Nurofen Raceala si Gripa actioneaza rapid si eficient impotriva simptomelor de gripa si raceala.

In timp ce ibuprofenul reduce febra si calmeaza durea, pseudoefedrina actioneaza ca decongestionant nazal.

Nurofen Raceala si Gripa Ibuprofenul amelioreaza eficient durerea, febra si inflamatia prin reducerea productiei de prostaglandine. Ibuprofenul, una dintre substantele active din Nurofen Raceala si Gripa are efect analgezic, antiinflamator si antipiretic, actionand direct la sursa durerii si ameliorand rapid simtomele de gripa si raceala. Pseudoefedrina s-a demonstrat ca actioneaza ca decongestionant nazal si adesea este combinata cu analgezice.

Unul dintre simptomele racelii sau gripei este congestia nazala. Haideti sa vedem ce se intampla de fapt in organismul dumneavoastra cand suferiti de congestie nazala. Sinusurile sunt spatii goale, sau cavitati localizate la nivelul fruntii, in jurul ochilor, obrajilor si a nasului.

Virusul responsabil de gripa dumneavoastra poate provoca o inflamare a tesutului care captuseste sinusurile. Acest lucru retine aerul in interiorul sinusurilor si va poate face sa va simtiti infundat. Raceala sau gripa pot fi insotite si de o infectie bacteriana. Aceste bacterii elibereaza toxine care se acumuleaza in sinusuri, provocand presiune si durere faciala fapt care reprezinta cauza congestiei dumneavoastra nazale.

Administrare:

Doza initiala 1-2 comprimate filmate Continuare tratament 1-2 comprimate filmate Frecventa 4-6 ore Doza maxima 6 comprimate filmate in 24 ore

Administrare:

Adulti si copii peste 12 ani

Ingrediente:

Contine 200 mg ibuprofen si 30 mg pseudoefedrina

Se utilizeaza in caz de:

Congestie nazala si sinuzala

Febra Dureri de cap

Dureri in gat

Dureri musculare si articulare



Data ultimei actualizari: 2023-10-08 10:45:10
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa