Mustela Balsam Reconfortant pentru Masaj pectoral, 40ml (VapoRub)

Mustela Balsam Reconfortant pentru Masaj pectoral, 40ml (VapoRub) -  - FARA
Fara
P459821548
Tulburările asociate cu prima răceală pot perturba confortul și întrerupe somnul bebelușului. Special formulat pentru a fi folosit de la naștere*, balsamul pectoral reconfortant (aplicat prin [...]

Descriere: Mustela Balsam Reconfortant pentru Masaj pectoral, 40ml (VapoRub)

Tulburările asociate cu prima răceală pot perturba confortul și întrerupe somnul bebelușului. Special formulat pentru a fi folosit de la naștere*, balsamul pectoral reconfortant (aplicat prin masaj blând) - calmează copilul și îl ajută să doarmă liniștit:

  Pielea este moale și hidratată datorită untului de shea și extractului de miere . 

Bebelușul se simte mai confortabil datorită aromelor purifiante de pin și rozmarin.

Ei sunt capabili să se relaxeze în mod natural datorită extractelor de tei și mușețel - plante recunoscute pentru proprietățile lor calmante și relaxante.

Formulat fără terpene (camfor, mentol și eucalipt), balsamul calmant poate fi utilizat în deplină siguranță de la naștere*.

Datorită noii formule cu Avocado perseose®, un ingredient patentat de origine naturală, balsamul contribuie la consolidarea barierei cutanate și păstrează bogăția celulară a pielii lor.

Se toarnă o cantitate mică de balsam calmant în palmă şi apoi se masează pieptul bebelușului chiar înainte de somn. Produsul se folosește pe pielea sănătoasă, fără leziuni.

Acest produs nu este un medicament. 

Plăcut de utilizat 

Cremos și catifelant, balsamul calmant alunecă ușor pe pielea bebelușului tău, facilitând masajul. Aromele de pin și rozmarin cresc imediat confortul respirator. Lasă pielea moale, suplă şi bine hidratată. Bebelușul este relaxat și gata să doarmă. 

Tub 40 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review