Larogrip frectie pentru copii, 100 ml, Laropharm

P459798540
Larogrip  frectie pentru copii, 100 ml, Laropharm - RACEALA-GRIPA - LAROPHARM SRL
Proprietati: Larogrip Frectie Baby este un amestec de uleiuri esentiale cu proprietati antiseptice si antibacteriene, sub forma de lotiune, indicata pentru ameliorarea simptomelor din gripa si raceala, prin efectele de [...]

Larogrip frectie pentru copii, 100 ml, Laropharm

Proprietati:
Larogrip Frectie Baby este un amestec de uleiuri esentiale cu proprietati antiseptice si antibacteriene, sub forma de lotiune, indicata pentru ameliorarea simptomelor din gripa si raceala, prin efectele de stimulare a circulatiei sangvine si de relaxare musculara.
 Beneficii:
- Elimina durerile musculare;
- Amelioreaza simptomele din raceala si gripa, precum: febra, frisoane;
- Stimuleaza decongestionarea cailor nazale.
Ingrediente:
- Uleiuri esențiale de lămâie, lavandă, mușețel roman, arbore de ceai australian și portocală amară, alcool denat, acid acetic.
Mod de utilizare:
Aplicati cu grija lotiunea Larogrip Frectie pe pielea copilului dumneavoastra si masati usor pana ce produsul este absorbit de piele.
Prezentare:
100 ml


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review