Influcid, 40 comprimate, Alpen Pharma

I5369
Influcid, 40 comprimate, Alpen Pharma - RACEALA-GRIPA - QUEISSER PHARMA GMBH & CO.KG

Produs medicamentos homeopat complex, utilizat în prevenirea și tratamentul bolilor precum gripa și alte infecții virale acute ale tractului respirator superior. 

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Influcid, 40 comprimate, Alpen Pharma

Influcid este un medicament homeopat pentru tratamentul și prevenția infecțiilor febrile asemănătoare gripei și al altor infecții virale acute ale tractului respirator superior precum și pentru tratament suportiv în caz de gripă.

Contraindicatii:
Nu luați Influcid:
- Dacă sunteți alergic la Eupatorium perfoliatum sau la alte plante din familia asteraceae/compositae, la oricare dintre celelalte substanțe active sau la oricare dintre componentele acestui medicament. 

Precautii:
Înainte să luați Influcid, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Sarcina şi alăptarea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Influcid nu are influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Dozele recomandate sunt:
Adulți: în afecțiuni acute, 1 comprimat la interval de 1 oră, până la maxim 12 comprimate pe zi, până la apariția ameliorării simptomelor. În cazul continuării tratamentului, se utilizează 1-2 comprimate de 3 ori pe zi.

Pentru prevenția infecțiilor, luați 1-2 comprimate de 3 ori pe zi.
Utilizare la copii și adolescenți:
Copii cu vârsta de la 1 an până la 11 ani: în afecțiuni acute, 1 comprimat la interval de 2 ore, până la maxim 8 comprimate pe zi, până la apariția ameliorării simptomelor. În cazul continuării tratamentului, se utilizează 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Adolescenți cu vârsta de 12 ani și peste: în afecțiuni acute, 1 comprimat la interval de 1 oră, până la maxim 12 comprimate pe zi, până la apariția ameliorării simptomelor. În cazul continuării
tratamentului, se utilizează 1-2 comprimate de 3 ori pe zi.

Pentru prevenția infecțiilor, la copii cu vârsta de la 1 an până la 11 ani se utilizează 1 comprimat de 3 ori pe zi iar pentru la adolescenții cu vârsta de 12 ani și peste se utilizează 1-2 comprimate de 3 ori pe zi.

Comprimatele trebuie lăsate să se dizolve încet în gură. Pentru copii mici comprimatele pot fi dizolvate într o cantitate mică de apă.

Nu trebuie să luați acest medicament împreună cu alimente și băuturi. Trebuie păstrat un interval de cel puțin o jumătate de oră față de mese.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
- Substanțele active sunt: Aconitum trit. D3 25 mg, Gelsemium trit. D3 25 mg, Ipecacuanha trit. D3 25 mg, Phosphorus trit. D5 25 mg, Bryonia trit. D2 25 mg, Eupatorium perfoliatum trit. D1 25 mg per 1 comprimat (250 mg).
- Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, stearat de magneziu, amidon de grâu.

Prezentare:
40 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review