Herbitussin Sinus si Durere in gat, 12 pastile, USP Romania

  • -10%
Herbitussin Sinus si Durere in gat, 12 pastile, USP Romania -  - USP
USP
P548487991

Ameliorează iritaţia şi disconfortul de la nivelul gâtului, faringelui si corzilor vocale, pentru a calma durerea în gât (nalbă-mare, cimbru, salvie).

[...]

Descriere: Herbitussin Sinus si Durere in gat, 12 pastile, USP Romania

Proprietati:
- ameliorează iritaţia şi disconfortul de la nivelul gâtului, faringelui si corzilor vocale, pentru a calma durerea în gât (nalbă-mare, cimbru, salvie);
- desfundă nasul şi sinusurile, având efect decongestionant (mentol, eucalipt);
- protejează mucoasa căilor respiratorii, susţinând funcţionarea normală a tractului respirator (mentol, eucalipt);
- reduc secretiile nazale (mentol, eucalipt);
- contribuie la apărarea naturală a organismului şi susţin sistemul imunitar (salvie). 
- prin acţiunea de la nivelul membranei mucoase a cavității bucale, gâtului și a tractului respirator, este indicat pentru efectul calmant asupra iritaţiei gâtului, faringelui şi corzilor vocale;
- de asemenea, este recomandat în caz de disconfort al căilor respiratorii cauzat de expunerea prelungită în camere neventilate, prăfuite sau camere cu aer condiționat, sau datorat schimbărilor de temperatură, fumatului pasiv și activ sau suprasolicitarea vocii.

Doze si mod de utilizare adulţi:
3 pastile pe zi, ţinute în cavitatea bucală până la dizolvare.

Ingrediente: 
Ulei esential de eucalipt, extract de nalbă-mare (Althaea officinalis), extract de salvie (Salvia officinalis, extract de cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris), extract de mentă (Mentha piperita), ulei esential de mentă, aloe vera.

Precauţii: 
A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se consuma dacă sunteţi alergic la oricare dintre ingredientele produsului.
Herbitussin® este un brand recunoscut la nivel internațional pentru eficienţa sa, care oferă o gamă largă de produse create după rețete originale și inspirate din natură.

Prezentare:
12 pastile



Data ultimei actualizari: 2023-11-22 13:44:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review