Hapciu Raceala si Gripa solubil, R30, 12 plicuri, Fares

I5218
Hapciu Raceala si Gripa solubil, R30, 12 plicuri, Fares - RACEALA-GRIPA - FARES
Fares
Proprietăți: - antiiflamator; - antiinfectios; - febrifug; - antialgic; - imunostimulator; - expectorant. Ingrediente/capsulă: Scoarță de salcie (Salicis cortex) 202,4 mg, extract de astragalus (Astragali radix) standardizat în min. 70% polizaharide, extract de [...]

Descriere: Hapciu Raceala si Gripa solubil, R30, 12 plicuri, Fares

Proprietăți:
- antiiflamator;
- antiinfectios;
- febrifug;
- antialgic;
- imunostimulator;
- expectorant.
Ingrediente/capsulă:
Scoarță de salcie (Salicis cortex) 202,4 mg, extract de astragalus (Astragali radix) standardizat în min. 70% polizaharide, extract de scoarță de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină 44 mg, usturoi (Allii sativi bulbus), crețușca (Ulmariae herba), șovârv (Origani herba) 4,4 mg.
Astragalusul său Unghia găinii a fost folosit în medicina tradițională chineză de mii de ani pentru a crește rezistența organismului în fața diferitelor boli. Este cunoscut pentru capacitatea sa de stimulare a producției naturale de interferon în organism. De asemenea, are proprietăți antibacteriene, antivirale, antioxidante protejând celulele de alterarea produsă de radicalii liberi. Numeroase studii au demonstrat potențialul imunomodulator al acestei plante, ea fiind eficiență în prevenirea răcelilor, infecțiilor de tract respirator superior și grăbind recuperarea pacienților cu imunitatea scăzută.
Scoarța de salcie albă a fost utilizată de către tămăduitorii chinezi cu mai multe mii de ani în urmă pentru tratarea durerilor. Ea s-a dovedit a fi un veritabil antiinflamator natural. Cercetările științifice au descoperit în compoziția sa saligenină, o substanță care se transformă în organism în acid salicilic, care însă nu irita tubul digestiv. Are un puternic efect antiinflamator, febrifug, sudorific și antialgic, fiind recomandată pentru ameliorarea durerilor și scăderea febrei.
Crețușca este înrudită ca și acțiune cu scoarța de salcie deoarece conține derivați ai acidului salicilic care-i conferă proprietăți antireumatismale, antiiflamatoare, diaforetice. La acestea se adaugă acțiunea diuretică conferită de flavonoide și cea protectoare gastrică.
Șovârvul, planta originară din bazinul Mării Mediterane și Asia, a fost folosită încă din Antichitate pentru proprietățile ei terapeutice și culinare. Renumitul medic al Greciei antice, Hipocrate, o utiliză în tratarea afecțiunilor respiratorii și digestive. Astăzi, în urma studiilor de laborator efectuate, s-a evidențiat că are o importanță acțiune bacteriostatică asupra mai multor germeni (stafilococ auriu, pseudomonas, klebsiella) și antifungică asupra Candidei și aspergillusului. De asmenea, are efect antispastic și fluidifică secrețiile bronșice, favorizând expectorația.
Usturoiul este una dintre cele mai vechi plante, fiind menționat în primul papirus egiptean consacrat plantelor medicinale, care datează din anul 1500 î.Ch. Este un important imunostimulator, eficient în prevenirea și tratarea infecțiilor, fiind totodată și un antibiotic natural cu spectru larg (Escherichia coli, stafilococ auriu, streptococ, pseudomonas, mycobacterii, enterocici), antiviral (virusuri gripale, herpes) și antifungic (Candida, aspergillus, microsporum, trichophyton).
Recomandat în:
- răceală;
- gripă;
- faringită;
- bronșita.
Util și persoanelor predispuse la infecții respiratorii repetate.
Contraindicații:
Nu se recomandă copiilor sub 6 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcină și alăptare:
Nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează datorită conținutului în salicilați. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.
Efecte secundare și interacțiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Mod de administrare:
Copii 6-12 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, după mesele principale.
Copii peste 12 ani și adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi, după mesele principale. În cazul în care se asociază febra se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.
Pentru copiii care nu pot înghiți capsule, se recomandă desfacerea acestora și administrarea conținutului cu miere.
Durata curei: 7 - 10 zile în infecțiile acute și 1 luna cu doza de 1 capsulă de 3 ori pe zi pentru prevenirea îmbolnăvirii la persoanele predispuse.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review