Gripovit Imuno, 12 acadele, Zdrovit

  • -10%
Gripovit Imuno, 12 acadele, Zdrovit - RACEALA-GRIPA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/RACEALA-GRIPA - ZDROVIT
ZDROVIT
P459791160

Supliment alimentar. Cu îndulcitori.Susține organismul în sezonul rece,ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar,efect calmant pentru gât.

Se incarca ofertele...

Descriere Gripovit Imuno, 12 acadele, Zdrovit

Proprietăți:

  • Supliment alimentar. Cu îndulcitori.
  • Susține organismul în sezonul rece.
  • Ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Efect calmant pentru gât.
  • Cu aromă de cireșe.

Ingrediente:
Echinacea susține funcționarea normală a sistemului natural de apărare a organismului. Are efect calmant pentru gât, ajutând sistemul respirator superior, fiind un suport real și eficient în timpul sezonului rece.
Propolisul este un produs apicol obținut în special din rășina mugurilor de plop, cu o compoziție deosebit de complexă, fiind alcătuit din următoarele grupe de substanțe –flavone și derivați, calcone, uleiuri volatile, vitamine (A,C, E, PP și componente ale complexului B) și oligoelemente (sodiu, potasiu, magneziu, calciu, aluminiu, zinc, fier, crom, mangan, cupru, etc.).
Vitamina C și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Mod de administrare:
1-2 acadele pe zi. Copiii vor consuma acadelele numai sub supravegherea unui adult.

Prezentare:
12 acadeleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.