Gripovit Acerola, 60 comprimate de supt, Zdrovit

Gripovit Acerola, 60 comprimate de supt, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/RACEALA-GRIPA - ZDROVIT
ZDROVIT
P459820041
Proprietăți: - Funcționarea normală a sistemului imunitar - Stimularea sistemul imunitar - Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ - Reducerea oboselii și extenuării Ingrediente: - extract din fructe de Acerola (25% vitamina C),
Se incarca ofertele...

Descriere Gripovit Acerola, 60 comprimate de supt, Zdrovit

Proprietăți:

- Funcționarea normală a sistemului imunitar

- Stimularea sistemul imunitar

- Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

- Reducerea oboselii și extenuării

Ingrediente:

- extract din fructe de Acerola (25% vitamina C), pulbere din suc de sfeclă roșie, aromă de cireșe, stevioglicozide ca îndulcitor. Acerola are un conținut foarte mare de Vitamina C, de 8 ori mai mult decât portocală! În plus, conține vitamine și minerale importante: provitamina A, vitamine din grupa B (B1, B2, B3, B5), magneziu și potasiu, fiind un puternic antioxidant.

Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la metabolismul energetic normal.

Mod de administrare:

Adulți: 2-8 comprimate de supt pe zi. Produs fărăr gluten, fără zahăr, poate fi utilizat de persoanele vegane.

Prezentare:

60 comprimate de suptData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.