Fervex raceala si gripa, 16 comprimate, Upsa

Fervex raceala si gripa, 16 comprimate, Upsa -  - BRISTOL-MYERS SQUIBB
P459828693

Acest medicament este indicat la adulti si adolescenti cu varsta peste 15 ani, in cursul racelii, rinitei, rinofaringitei si afectiunilor asemanatoare gripei.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Fervex raceala si gripa, 16 comprimate, Upsa

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.
Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Indicații:
Acest medicament este indicat la adulti si adolescenti cu varsta peste 15 ani, in cursul racelii, rinitei, rinofaringitei si afectiunilor asemanatoare gripei, pentru tratament in caz de:

  • - secretii nazale incolore si lacrimare a ochilor,
  • - stranut,
  • - dureri de cap si/sau febra.

Pentru copii cu varsta sub 15 ani, exista alte medicamente: adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari.

Acest medicament contine 2 substante active:

  • - paracetamol, care amelioreaza durerea si reduce febra;
  • - maleat de clorfenamina, care reduce secretiile nazale, lacrimatul ochilor si stranutul.

Daca dupa 5 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Compoziție/comprimat:

  • Paracetamol 500,00 mg
  • Maleat de clorfenamina 4,00 mg

Mod de administrare:

  • Adulti si adolescenti >50 kg (>15 ani) 1 comprimat filmat (500 mg de paracetamol 4 mg de clorfenamina) 4 ore 4 comprimate filmate (2000 mg de paracetamol 16 mg de clorfenamina)
  • Doza zilnica maxima de paracetamol nu trebuie sa depaseasca 3000 mg pe zi.
  • Doza zilnica maxima de maleat de clorfenamina nu trebuie sa depaseasca 16 mg pe zi, adica 4 comprimate filmate pe zi.

Contraindicații:

Nu luați Fervex răceală și gripă 500 mg /4 mg comprimate filmate:

  • Dacă sunteți alergic la oricare dintre substanțele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament;
  • A nu se administra la copii cu vârsta sub 15 ani. 

Precautii:

Înainte să utilizaţi Fervex răceală și gripă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina:
Dacă este necesar, Fervex răceală și gripă 500 mg /4 mg comprimate filmate poate fi utilizat în timpul sarcinii. Trebuie să utilizați cea mai mică doză posibilă care vă reduce simptomele și să o utilizați pentru cel mai scurt timp posibil. Contactați medicul dumneavoastră dacă simptomele nu se reduc.
Cu toate acestea, la finalul sarcinii, administrarea excesivă a acestui medicament poate provoca efecte neurologice la nou-născuți. De aceea, adresați-vă întotdeauna medicului dumneavoastră pentru recomandări înainte de a lua acest medicament și nu depășiți niciodată doza recomandată.

Alăptarea:
Acest medicament este cel mai probabil excretat în laptele matern. Având în vedere proprietățile sale sedative, care pot avea un efect asupra copilului dumneavoastră (letargie, tonus scăzut) sau invers, stimulative (insomnie), acest medicament nu este recomandat în timpul alăptării.

Fertilitatea:
Este posibil ca paracetamolul să afecteze fertilitatea la femei; acest efect dispare după întreruperea tratamentului. 

Prezentare:
16 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review