Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura, 8 plicuri

P459821565
Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura, 8 plicuri - RACEALA-GRIPA - BRISTOL-MYERS SQUIBB
Ce este Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura si pentru ce se utilizeaza: Tratamentul simptomatic al racelilor comune, rinitelor alergice si vasomotorii, starilor gripale (pentru ameliorarea stranutului, secretiei nazale [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura, 8 plicuri

Ce este Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura si pentru ce se utilizeaza:

Tratamentul simptomatic al racelilor comune, rinitelor alergice si vasomotorii, starilor gripale (pentru ameliorarea stranutului, secretiei nazale apoase, inflamatiei mucoaselor nazala si sinusala, febrei, durerilor de cap si musculare). Tratamentul cu antibiotice poate fi necesar in cazul aparitiei infectiilor bacteriene. 

Cum sa utilizati Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura:

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra, farmacistul sau asistenta medicala. Discutati cu medicul dumneavoastra, farmacistul sau cu asistenta medicala daca nu sunteti sigur. 

Adulti si adolescenti cu varsta peste 15 ani: 1 plic Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura de 2-3 ori pe zi. Intervalul intre administrari trebuie sa fie de cel putin 4 ore. 

Daca suferiti de insuficienta renala severa (clearance-ul creatininei )

Plicurile se administreaza cu o cantitate suficienta de apa rece sau fierbinte. Pentru tratamentul starilor gripale, este preferabila administrarea acestui medicament cu apa fierbinte, seara, din momentul aparitiei primelor simptome. 

Informati medicul dumneavoastra sau farmacistul daca starea de rau continua si dupa 5 zile de tratament. Medicul dumneavoastra va va informa cat va dura tratamentul cu Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura. Daca aveti impresia ca efectul lui Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura este prea puternic sau prea slab intrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul. 

Daca utilizati mai mult Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura decat trebuie: daca ati utilizat mai mult Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura decat trebuie, anuntati imediat medicul dumneavoastra sau farmacistul. 

Daca uitati sa utilizati Fervex pentru adulti cu aroma de zmeura: nu luati o doza dubla pentru a compensa doza pe care ati uitat sa o luati. Luati doza urmatoare cand va amintiti si continuati tratamentul. 

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului sau asistentei medicale. 

Reactii adverse posibile :

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. 

- Sedare, somnolenta, uscaciunea gurii, tulburari urinare, tulburari de acomodare a vederii (la distanta), stare confuzionala, agitatie la pacientii varstnici, tensiune arteriala scazuta la pozitia stat in picioare, ameteala, scaderea memoriei si capacitatii de concentrare. 

- Rare cazuri de trombocitopenie (scaderea sub nivel normal a unor elemente sanguine-plachete, care au rol in procesul de coagulare a sangelui manifestata prin sangerari neobisnuite si aparitia de hematoame), anemie hemolitica (scaderea sub nivel normal a unor elemente sanguine - hematii, manifestata prin stare de oboseala si slabiciune neobisnuite), agranulocitoza (manifestata prin febra cu sau fara frisoane, ulceratii sau pete de culoare alba la nivelul buzelor sau mucoasei bucale, ulceratii la nivelul faringelui);

- In cazuri mai rare, mancarime la nivelul pielii, roseata pielii, urticarie, trebuie oprit tratamentul si anuntat medicul.

Forma de prezentare:

cutie cu 8 plicuri




Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review