Fervex pentru adulti, 8 plicuri

Fervex pentru adulti, 8 plicuri -  - BRISTOL-MYERS SQUIBB
P00593
Compoziție: Granule suspensie: un plic conține paracetamol 500 mg + maleat de feniramină 25 mg + vit. C 200 mg; ct. x 8 plicuri x 13,1 g granule Indicaț [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Fervex pentru adulti, 8 plicuri

Compoziție:

Granule suspensie: un plic conține paracetamol 500 mg + maleat de feniramină 25 mg + vit. C 200 mg; ct. x 8 plicuri x 13,1 g granule

Indicații:

Tratamentul simptomatic al afecțiunilor orl: guturai, rinite alergice, rinofaringite, stări pseudogripale.

Dozare și mod de administrare:

Adulți (peste 15 ani): 1 plic de 2-3 ori/zi. Intervalul între 2 administrări trebuie să fie de minim 4 ore. În insuficiență severă, intervalul între administrări trebuie să fie de minim 8 ore. Medicamentul se va administra cu o cantitate suficientă de apă rece.

Contraindicații:

Hipersensibilitate la unul dintre constituenți; insuficiență hepatocelulară; glaucom cu unghi închis; adenom de prostată; copii sub 15 ani.

Atenționări:

Consumul de alcool sau sedative (barbiturice) poate accentua efectul sedativ al produsului.

Funcția renală trebuie monitorizată în caz de tratamente prelungite. Nu se recomandă utilizarea la pacienții cu intoleranță la glucoză, fructoză, galactoză sau cu sindroame de malabsorbție.

Creșterea efectelor atropinice poate fi luată în considerare în cazul asocierii cu alte medicamente parasimpatolitice. Șoferi și activități de precizie.

Reacții adverse:

Efecte atropinice: uscăciunea gurii, tulburări de acomodare, retenție de urină, excitație sau confuzie la vârstnici.

Reacții adverse legate de paracetamol: rar, alergie cu rash tegumentar, eritem și urticarie; trombocitopenie.

Prezentare:

8 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review