Efferalgan 1000mg, Upsa, 8 comprimate efervescente

Efferalgan 1000mg, Upsa, 8 comprimate efervescente - RACEALA-GRIPA - BRISTOL-MYERS SQUIBB
P479850346

Acest medicament contine paracetamol si alte medicamente contin aceasta substanta. Nu combinati astfel de medicamente pentru a nu depasi doza zilnica recomandata.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Efferalgan 1000mg, Upsa, 8 comprimate efervescente

1 comprimat efervescent contine paracetamol 1g si excipienti: acid citric anriidru, hidrogen carbonat de sodiu, carbonat de sodiu anhidru, sorbitol, docusat de sodiu, povidona, zahanna sodica, benzoat de sodiu. 

Nu luati EFFERALGAN daca:

 • Alergie cunoscuta la paracetamol, sau la oricare dintre excipientii produsului.
 • Boli hepatice severe.
 • Copii si adolescenti sub 15 ani.
 • Atentie la administrarea EFFERALGAN 1 g, comprimate efervescente.

Precautii:

 • Acest medicament nu este recomandat sub varsta de 15 ani, datorita concentratiei man (1 g).
 • In cazul adultilor si adolescentilor peste 15 ani doza totala de paracetamol nu trebuie sa depaseasca 4 grame zilnic.
 • Daca durerea persista mai mult de 5 zile sau febra mai mult de 3 zile, sau daca medicamentul nu este suficient de eficient, sau daca apar alte simptome, nu continuati tratamentul fara a va adresa medicului.
 • Daca suferiti de o boala hepatica sau renala severa, adresati-va medicului inainte de a lua paracetamol.
 • Adresati-va imediat medicului in caz de supradozaj sau administrare accidentala a unei doze excesiv de mare chiar in lipsa simptomelor datorita riscului intarziat de afectare hepatica severa. 

Interactiuni:

 • Acest medicament contine paracetamol si alte medicamente contin aceasta substanta. Nu combinati astfel de medicamente pentru a nu depasi doza zilnica recomandata .
 • Interactiuni cu testele de laborator, administarea paracetamol poate interfera cu determinarea acidului uric din sange, in metoda cu acid fosfotungstic si a glicemiei, in metoda cu glucozo-oxidaza peroxidaza. Viteza absorbtiei paracetamolului poate fi crescuta de catre metoclopramid sau domperidona iar absorbtia redusa de colestiramina.
 • Efectul anticoagulant al medicamentelor cumarinice poate fi crescut in cazul utilizarii prelungite a paracetamolului cu cresterea riscului de sangerare; Acest efect nu se produce in cazul utilizarii ocazionale a paracetamolului. Pentru a evita posibilele interactiuni intre diferitele medicamente, trebuie intotdeauna sa informati medicul sau farmacistul daca utilizati alte medicamente.

Prezentare:
8 comprimateData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review