Coryzalia, 40 compimate, Boiron

S00608
Coryzalia, 40 compimate, Boiron - RACEALA-GRIPA - BOIRON
Boiron
Proprietăți: Coryzalia este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional în tratamentul simptomatic al răcelilor, guturaiului şi rinitelor. Compoziție: Substanţele active sunt: Allium cepa 3 [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Coryzalia, 40 compimate, Boiron

Proprietăți:

Coryzalia este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional în tratamentul simptomatic al răcelilor, guturaiului şi rinitelor.

Compoziție:

Substanţele active sunt: Allium cepa 3 CH 0,333 mg Belladonna 3 CH 0,333 mg Sabadilla 3 CH 0,333 mg Kalium bichromicum 3 CH 0,333 mg Gelsemium sempervirens 3 CH 0,333 mg Pulsatilla 3 CH 0,333 mg Celelalte componente sunt: zahăr, talc, gumă arabică (Acacia), ștearat de magneziu, gelatină, ceară albă, ceară Carnauba.

Mod de administrare:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată este de un drajeu din oră în oră.

După ameliorarea simptomelor, se măreşte intervalul dintre administrări.

Administrare orală. Drajeul se dizolvă încet în cavitatea bucală (nu se înghite).

Utilizarea la copii:

La copii cu vârsta sub 6 ani, drajeurile se administrează după dizolvare în apă.

Precauții:

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor. Nu sunt necesare condiţii speciale de păstrare. Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Nu sunt cunoscute reacţiile adverse produse de Coryzalia. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Prezentare:

40 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review