Coldrex Sinus Extra, 10 comprimate

Coldrex Sinus Extra, 10 comprimate - RACEALA-GRIPA - GSK SRL OMEGA PHARMA
P479851635

Coldrex Sinus Extra este indicat pentru tratamentul simptomatic al răcelii comune şi gripei (pentru ameliorarea strănutului, rinoreei, congestiei nazale şi sinusale, febrei, durerilor de cap şi durerilor musculare).

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Coldrex Sinus Extra, 10 comprimate

Coldrex Sinus Extra este indicat pentru tratamentul simptomatic al răcelii comune şi gripei (pentru ameliorarea strănutului, rinoreei, congestiei nazale şi sinusale, febrei, durerilor de cap şi durerilor musculare).

Compozitie:
- Substanţele active sunt: paracetamol, maleat de clorfeniramină şi clorhidrat de pseudoefedrină,
- Fiecare comprimat de Coldrex Sinus Extra conţine paracetamol 500 mg , maleat de clorfeniramină 3 mg şi clorhidrat de pseudoefedrină 50 mg
- Celelalte componente sunt: amidon pregelatinizat, povidona şi acid stearic.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna Coldrex Sinus Extra exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată la adulţi este de 1-2 comprimate Coldrex Sinus Extra de 3 ori pe zi (nu se vor administra mai mult de 6 comprimate / zi şi mai mult de 2 comprimate / priză).
În caz de insuficienţă renală cu clearance-ul creatininei < 10 ml/min, intervalul între 2 doze trebuie să fie de cel puţin 8 ore

Utilizarea la copii între 12-15 ani:
2-3 comprimate Coldrex Sinus Extra zi (nu se vor administra mai mult de 3 comprimate / zi şi mai mult de 1 comprimat / priză).

Comprimatele trebuie înghiţite întregi, cu suficient lichid, preferabil cu o jumatate de oră înaintea mesei.
Comprimatele nu trebuie divizate, sfărâmate sau mestecate.

Durata tratamentului:
Tratamentul trebuie să fie de scurtă durată (maxim 5 zile), conform datelor din literatura de specialitate.

Contraindicații:
Nu utilizaţi Coldrex Sinus Extra:
- dacă sunteţi hipersensibil la paracetamol, fenacetină sau alte antiinflamatoare (risc crescut de reacţii alergice) sau la oricare dintre componentele medicamentului.  

Precautii:
Înainte să utilizaţi Coldrex Sinus Extra, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina şi alăptarea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Nu se recomandă administrarea Coldrex Sinus Extra în timpul sarcinii şi alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Datorită reacţiilor adverse pe care le are (de exemplu somnolenţă, vertij, tulburări de acomodare etc.), produsul poate să vă influenţeze capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje.

Prezentare:
10 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review