Coldrex miere si lamaie, 10 plicuri, Gsk

Coldrex miere si lamaie, 10 plicuri, Gsk - RACEALA-GRIPA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/RACEALA-GRIPA - GSK SRL OMEGA PHARMA
P459793060

Coldrex miere si lamaie, 10 plicuri, Gsk Indicatii: Pulberile Coldrex Lemon produc o ameliorare temporara a simptomelor gripei, racelilor. Aceste simptome includ: dureri de cap, tremuraturi, nevralgii si dureri, nas

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Coldrex miere si lamaie, 10 plicuri, Gsk

Coldrex miere si lamaie, 10 plicuri, Gsk

Indicatii:

Pulberile Coldrex Lemon produc o ameliorare temporara a simptomelor gripei, racelilor. Aceste simptome includ: dureri de cap, tremuraturi, nevralgii si dureri, nas congestionat si infundat, durerile din sinuzita si durerile de gat.

Compozitie:

Fiecare plic contine 750 mg paracetamol, 10 mg clorhidrat de fenilefrina, 60 mg acid ascorbic.

Ambalajul contine 5 plicuri, fiecare plic continand 5 g pulbere.

Caracteristici:

Pulberile de Coldrex Lemon contin paracetamol

- analgezic si antipiretic, clorhidrat de fenilefrina

- decongestionant nazal (desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respirati mai usor) si acid ascorbic

- ingredient obisnuit al produselor folosite in gripe si raceli, care ajuta la inlocuirea eventualelor pierderi de vitamina C in primele stadii ale gripei si racelilor.

Contraindicatii:

A nu se administra concomitent cu alte produse care contin paracetamol.

A nu se administra Coldrex Lemon daca sunteti alergic la paracetamol, clorhidrat de fenilefrina sau vitamina C; in cazul unor afectiuni hepatice sau renale grave; in caz de hipertiroidie, diabet sau daca sunteti sub tratament pentru hipertensiune arteriala sau afectiuni cardiace; daca luati antidepresive triciclice, medicamente beta-blocante; daca luati sau daca ati luat in ultimele doua saptamani inhibitori de monoaminoxidaza.

Precautii:

In cazul administrarii altor medicamente (metoclopramid, domperidon, colestiramina) consultati medicul inainte de a lua Coldrex Lemon. Daca sunteti insarcinata sau alaptati, consultati medicul inainte de a lua Coldrex Lemon.

Administrare:

Goliti continutul unui plic intr-o ceasca si umpleti cu apa foarte fierbinte. Agitati pana la dizolvare.

Adulti si copii ( in varsta de 12 ani si peste 12 ani): 1 plic la fiecare 4 ore. A nu se administra mai mult de 3-4 plicuri in 24 de ore. A nu se administra copiilor sub varsta de 12 ani fara avizul medicului. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se depasi doza stabilita. In cazul depasirii dozei recomandate, consultati imediat medicul chiar daca nu va simtiti rau.

Efecte secundare:

Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot sa apara reactii alergice, de exemplu eruptii cutanate. Fenilefrina poate sa produca greturi, cefalee, mici cresteri ale tensiunii arteriale si foarte rar palpitatii. Aceste efecte sunt trecatoare.

Consultati medicul in cazul oricaror efecte deosebite.Data ultimei actualizari: 2023-08-28 10:53:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.