Coldrex Maxgrip Lemon, 10 plicuri, Gsk

P438798234
Coldrex Maxgrip Lemon, 10 plicuri, Gsk - RACEALA-GRIPA - GSK SRL OMEGA PHARMA

Coldrex Maxgrip Lemon este un remediu folosit pentru ameliorarea simptomatica, pe termen scurt a gripei, starilor febrile, frisoanelor si racelilor comune, inclusiv a cefaleei, durerilor in gat, disconfortului si durerilor, congestiei nazale, sinuzitei precum si durerii si catarului nazal acut, asociate acesteia.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Coldrex Maxgrip Lemon, 10 plicuri, Gsk

Coldrex Maxgrip Lemon este un medicament impotriva racelii si gripei care contine trei substante active:

- paracetamol care amelioreaza durerea si reduce temperatura atunci cand aveti febra;

- clorhidratul de fenilefrina este un decongestionant care desfunda nasul si sinusurile si va ajuta sa respirati mai usor;

- vitamina C (acidul ascorbic) inlocuieste vitamina C care se pierde in primele stadii de raceala si gripa.

Coldrex Maxgrip Lemon este un remediu folosit pentru ameliorarea simptomatica, pe termen scurt a gripei, starilor febrile, frisoanelor si racelilor comune, inclusiv a cefaleei, durerilor in gat, disconfortului si durerilor, congestiei nazale, sinuzitei precum si durerii si catarului nazal acut, asociate acesteia.

Compozitie:

Substantele active din Coldrex Maxgrip Lemon sunt paracetamol 1000 mg, acid ascorbic 40 mg si clorhidrat de fenilefrina 10 mg.

Celelalte componente sunt: zahar, acid citric anhidru, citrat de sodiu, amidon de porumb, aroma de lamaie 610399 E, ciclamat de sodiu, zaharina sodica, dioxid de siliciu coloidal anhidru si curcumina (E 100).

Mod de administrare:

  • Doza normala pentru adulti (inclusiv varstnici) si copiii cu varsta peste 12 ani este de un plic la fiecare 4 sau 6 ore la nevoie. Nu luati mai mult de 4 plicuri in 24 de ore.
  • Medicamentul nu trebuie utilizat mai mult de 3 zile fara recomandarea medicului.
  • Nu administrati Coldrex Maxgrip Lemon copiilor cu varsta mai mica de 12 ani.
  • Coldrex Maxgrip Lemon se inghite ca o bautura calda.
  • Goliti continutul unui plic intr-o cana, adaugati apa fierbinte si mestecati bine.
  • Adaugati apa rece daca este necesar.
  • Adaugati apa sau miere, dupa preferinta.

 

Daca luati mai mult decat trebuie din Coldrex Maxgrip Lemon

Solicitati imediat consult medical si explicati-i exact cat de mult ati luat. Medicul dumneavoastra va v-a sfatui ce trebuie sa faceti.

Este important sa-i spuneti doctorului, chiar daca va simtiti bine. Daca o persoana a luat prea mult paracetamol, exista un risc serios de leziuni hepatice datorita intarzierii instituirii tratamentului.

Daca uitati sa luati Coldrex Maxgrip Lemon

Luati o doza atunci cand va amintiti. Nu luati mai mult de o doza la fiecare 4 ore. Nu luati doua doze o data pentru doza uitata.

Contraindicații:

Nu luaţi Coldrex MaxGrip Lemon:

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la paracetamol, clorhidrat de fenilefrină, acid ascorbic (vitamina C) sau la oricare dintre celelalte componente ale Coldrex MaxGrip Lemon.

Precautii:

Înainte să utilizaţi Coldrex MaxGrip Lemon, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Coldrex MaxGrip Lemon nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau alăptării, cu excepţia cazurilor în care medicul consideră acest lucru strict necesar. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Acest produs poate cauza ameţeală. Nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje dacă sunteţi afectaţi de ameţeală în timpul tratamentului cu acest medicament. 

Prezentare:
10 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review