Coldrex Junior, 16 comprimate, Gsk

W48987
Coldrex Junior, 16 comprimate, Gsk - RACEALA-GRIPA - GSK SRL OMEGA PHARMA

Coldrex Junior, 16 comprimate, Gsk Actiune: Paracetamolul este un analgezic (amelioreaza durerea) si un antipiretic (reduce temperatura corporala in conditii de febra). Guaifenezina este un expectorant care fluidifica secretiile respiratorii

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Coldrex Junior, 16 comprimate, Gsk

Coldrex Junior, 16 comprimate, Gsk

Actiune:

Paracetamolul este un analgezic (amelioreaza durerea) si un antipiretic (reduce temperatura corporala in conditii de febra).

Guaifenezina este un expectorant care fluidifica secretiile respiratorii si amelioreaza tusea productiva.

Clorhidratul de fenilefrina este un decongestiv simptomatic al mucoasei nazale care va ajuta sa respirati mai usor.

Important: Nu uitati:

Coldrex Junior comprimate filmate contine paracetamol. Nu se va administra concomitent cu alte medicamente care contin paracetamol. Coldrex Junior comprimate filmate contine un decongestiv nazal. Nu se va administra concomitent cu alte medicamente pentru ameliorarea simptomatologiei din raceala, gripa sau congestiei nazale.

Contraindicatii:

Nu se va administra Coldrex Junior comprimate filmate daca: Sunteti alergic la paracetamol, guaifenezina sau clorhidrat de fenilefrina sau la oricare dintre excipientii medicamentului. Sunteti in tratament pentru depresie (inclusiv inhibitori de monoaminooxidaza, cunoscuti, de asemenea, ca IMAO).

Solicitati consult medical sau sfatul farmacistului inainte de a lua acest medicament daca:

Aveti afectiuni renale sau hepatice, hipertiroidism, diabet zaharat sau sunteti in ingrijire medicala pentruhipertensiune arteriala sau boala cardiaca (inclusiv cu betablocante şi anticoagulante, de exemplu warfarina) va aflati sub supraveghere medicala sau sunteti in tratament cu medicamente care se elibereaza pe baza de prescriptie medical

Daca sunteti insarcinata sau alaptati:

Ca pentru orice alt medicament, solicitati sfatul medicului inainte de a lua Coldrex Junior daca sunteti insarcinata sau alaptati. Utilizati acest medicament in aceasta perioada numai daca medicul dumneavoastra considera ca este adecvat si necesar.

Administrare:

Adulti si adolescenti peste 12 ani : Doza recomandata este de 2 comprimate filmate Coldrex Junior comprimate filmate. Doza se poate repeta la 4 ore, daca este necesar. Doza maxima este de 8 comprimate filmate Coldrex Junior pe zi.

Copii intre 6 si 12 ani: Doza recomandata este de 1 comprimat filmat Coldrex Junior comprimate filmate. Doza se poate repeta la 4 ore, daca este necesar. Doza maxima este de 4 comprimate filmate Coldrex Junior comprimate filmate pe zi.

Dozele recomandate nu trebuie depasite. Nu se administreaza copiilor sub 6 ani. Daca simptomele persista mai mult de 3 zile, adresati-va medicului dumneavoastra.

Ce trebuie facut daca ati luat o doza prea mare? Poate fi daunatoare administrarea unei doze mai mari decat cea mentionata. Solicitati imediat consult medical in caz de supradozaj, chiar daca va simtiti bine, deoarece intarzierile intr-o astfel de situatie pot determina leziuni hepatice.

Reactii adverse:

Substantele active din Coldrex Junior comprimate filmate sunt in general bine tolerate daca sunt utilizate in dozele recomandate. Paracetamolul a fost asociat ocazional cu eruptii cutanate si alte manifestari alergice. Guaifenezina poate determina disconfort abdominal si diaree. Au fost raportate cateva cazuri de crestere a tensiunii arteriale, dureri de cap, ameteli, disconfort abdominal si diaree, insomnie si palpitatii datorita fenilefrinei. Aceste reactii adverse ar trebui sa se remita daca opriti administrarea medicamentului. Daca sunteti ingrijorati de aceste reactii adverse, solicitati sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Pastrare:

A se pastra la temperaturi sub 25ºC, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Prezentare:

16 comprimate filmate



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review