Coldact Sinus 500mg/30mg, 20 comprimate, Terapia

P479848131
Coldact Sinus 500mg/30mg, 20 comprimate, Terapia - RACEALA-GRIPA - TERAPIA
TERAPIA
Coldact Sinus 500mg/30mg, 20 comprimate, Terapia este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata, al starilor febrile, congestiei muocoasei nazale si hipersecretiei nazale.  Indicații: Prin [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Coldact Sinus 500mg/30mg, 20 comprimate, Terapia

Coldact Sinus 500mg/30mg, 20 comprimate, Terapia este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate usoara-moderata, al starilor febrile, congestiei muocoasei nazale si hipersecretiei nazale. 

Indicații:

Prin combinația sinergică de Paracetamol si Pseudoefedrina, Coldact sinus acționează eficient asupra principalelor simptome din răceala și gripă: febră, nas infundat, dureri sinusale.

Compoziție:

Fiecare comprimat filmat conține paracetamol 500 mg și clorhidrat de pseudoefedrină 30 mg. 

Mod de administrare: 

Medicamentul se administrează pe cale orală.

Adulţi (inclusiv vârstnici) şi adolescenţi peste 12 ani: Doza recomandată este de 2 comprimate filmate Coldact Sinus de maxim 3 ori pe zi, la nevoie pentru ameliorarea simptomelor.

Intervalul minim între administrări este de 4 ore.

Nu se vor administra mai mult de 3 doze în 24 de ore.

Contraindicații:

Hipersensibilitate la paracetamol și pseudoefedrină sau la oricare dintre excipienţi.

Insuficienţă hepatocelulară.

Deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenază.

Insuficienţă cardiacă decompensată. Hipertensiune arterială severă.

Boală coronariană severă.

Pacienţi trataţi cu un inhibitor de monoaminoxidază (IMAO).

Sarcină și alaptare:

 Datele provenite din utilizarea paracetamolului la femeile gravide sunt limitate. Studiile la om şi la animale nu au identificat niciun risc asupra sarcinii sau dezvoltării embriofetale. Studiile epidemiologice din timpul sarcinii nu au arătat apariţia efectelor teratogene şi fetotoxice datorate paracetamolului în dozele recomandate. Ca măsură de precauţie, este de preferat să se evite utilizarea paracetamolului în timpul sarcinii. Oricum, ca şi pentru alte medicamente, se recomandă prudenţă în administrarea paracetamolului în primul trimestru de sarcină.

Ca măsură de precauţie, este de preferat să se evite utilizarea paracetamolului în timpul sarcinii. Oricum, ca şi pentru alte medicamente, se recomandă prudenţă în administrarea paracetamolului în primul trimestru de sarcină.

Datele provenite din utilizarea paracetamolului la femeile gravide sunt limitate. Studiile la om şi la animale nu au identificat niciun risc asupra sarcinii sau dezvoltării embriofetale. Studiile epidemiologice din timpul sarcinii nu au arătat apariţia efectelor teratogene şi fetotoxice datorate paracetamolului în dozele recomandate

La om, paracetamolul se excretă în lapte, dar la doze terapeutice nu este de aşteptat apariţia de efecte la nou-născuţi/sugari alăptaţi.

Alăptarea - La om, paracetamolul se excretă în lapte, dar la doze terapeutice nu este de aşteptat apariţia de efecte la nou-născuţi/sugari alăptaţi.

Forma de prezentare:

Cutie cu 2 blistere  a câte 10 comprimate filmate. 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review