Carmol Flu raceala si gripa - roz, 150 ml, Biofarm

P459800066
Carmol Flu raceala si gripa - roz, 150 ml, Biofarm - RACEALA-GRIPA - BIOFARM
BIOFARM
Carmol Flu răceală și gripa Combinație unică de ingrediente naturale cu efect sinergic împotriva manifestărilor neplăcute cauzate de gripă și răceală. Are un puternic efect [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Carmol Flu raceala si gripa - roz, 150 ml, Biofarm

Carmol Flu răceală și gripa

Combinație unică de ingrediente naturale cu efect sinergic împotriva manifestărilor neplăcute cauzate de gripă și răceală. Are un puternic efect vasodilatator local, stimulează receptorii senzitivi și inhibă contracțiile musculaturii. Acțiunea rubefiantă ameliorează durerile articulare și musculare.

Ingrediente:

Apă purificată, alcool denatural 44,561%, levomenthol 0,555%, terpineol 0,222%, aldehida cinamică, ulei esențial de Cimbru-de-cu;tură (thymus vulgaris) 0,022%, Linalool.

Mod de utilizare:

Se aplică pe pielea intactă, prin masaj ușor. Nu se clătește după aplicare. Se poate aplica zilnic (o aplicare pe zi). Durata maximă recomandată pentru utilizarea neîntreruptă este de 21 de zile.

După utilizare se spală bine mâinile! Nu se folosește sub pansament compresiv. În cazul în care senzațiile de disconfort tranzitorii sunt extrem de intense, produsul trebuie îndepărtat de pe piele, prin clătire cu apă rece.

Loțiune de uz extern, a nu se înghiți. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici. A nu se utiliza la copii sub 3 ani. A se folosi preferabil înainte de data expirării înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25 C, în ambalajul original.

Prezentare:

150 mlData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13