Bromhexin 8mg, 20 comprimate, Labormed

P02385
Bromhexin 8mg, 20 comprimate, Labormed - RACEALA-GRIPA - ALVOGEN
Alvogen

Bromhexin Labormed este indicat în afecţiunile acute şi cronice ale tractului respirator, însoţite de secreţii vâscoase.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Bromhexin 8mg, 20 comprimate, Labormed

Bromhexin Labormed este indicat în afecţiunile acute şi cronice ale tractului respirator, însoţite de secreţii vâscoase.
Bromhexinul reduce vâscozitatea secreţiilor bronşice. Mucusul devine mai fluid.
Bromhexinul are un efect stimulator asupra mucusului bronşic determinând o secreţie bronşică mai fluidă. Mai mult, este facilitată drenarea substanţelor surfactante din alveolele pulmonare şi bronşice. Împreună cu activarea epiteliului ciliar al mucoasei bronşice, aceste mecanisme menţin şi măresc capacitatea de eliberare a căilor pulmonare. Cu acţiunea sa de diluare şi expectorantă, facilitează şi accelerează eliminarea mucusului din alveolele pulmonare. Deasemenea, poate fi util pre- şi postoperator în cazul intervenţiilor chirurgicale la nivelul plămânului, al căilor respiratorii sau în spaţiul oto-rino-laringian (ureche-nas-gât) pentru profilaxia complicaţiilor la nivelul aparatului respirator. Administrarea bromhexinului în cazul bronhoradiografiilor reduce semnificativ timpul de eliminare al substanţelor de contrast şi implicit efectele secundare nedorite datorate acestora. Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi medicului dumneavostră.

Ce conţine Bromhexin Labormed
- Substanţa activă este clorhidratul de bromhexin. Fiecare comprimat conţine clorhidrat de bromhexin 8 mg.
- Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, amidon de porumb, stearat de magneziu şi talc. Cum arată Bromhexin Labormed şi conţinutul ambalajului.

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review