Aspirin Complex Hot Drink 500 mg/30 mg granule, 10 plicuri, Bayer

Aspirin Complex Hot Drink 500 mg/30 mg granule, 10 plicuri, Bayer - RACEALA-GRIPA - BAYER
Bayer
P438799155
ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK 500 mg/30 mg granule pentru suspensie orala ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK are proprietati de calmare a durerii, antiinflamatoare, de reducere a febrei si a congestiei [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Aspirin Complex Hot Drink 500 mg/30 mg granule, 10 plicuri, Bayer

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK 500 mg/30 mg granule pentru suspensie orala

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK are proprietati de calmare a durerii, antiinflamatoare, de reducere a febrei si a congestiei nazale.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK contine doua substante active: acid acetilsalicilic si clorhidrat de pseudoefedrina.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK este indicat in tratamentul simptomatic al congestiei nazale/sinusale (rinosinuzita), insotita de durere si febra, asociate racelii si/sau manifestarilor asemanatoare gripei.

Mod de administrare:

Administrare orala.

Adulti si adolescenti (cu varsta peste 16 ani): continutul a 1-2 plicuri de ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK se toarna intr-un pahar cu apa fierbinte, dar nu clocotita, si se amesteca bine. Suspensia orala se lasa sa se raceasca la o temperatura corespunzatoare inainte de administrare. Beti intregul continut din pahar imediat. Atentie: granulele nu se dizolva complet. Daca este necesar, doza recomandata se poate repeta la interval de 4-8 ore.

Doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 6 plicuri (echivalent cu 3000 mg acid acetilsalicilic/180 mg clorhidrat depseudoefedrina).

Nu luati acest medicament mai mult de 3 zile fara sa discutati cu medicul dumneavoastra. Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active: Fiecare plic contine acid acetilsalicilic 500 mg, clorhidrat de pseudoefedrina 30 mg.

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK:

  • daca sunteti alergic (hipersensibil) la acid acetilsalicilic, la pseudoefedrina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament
  • daca aveti antecedente de astm bronsic indus de administrarea salicilatilor sau unor substante cu actiune similara (in special medicamente antiinflamatoare nesteroidiene)
  • daca aveti ulcer gastric
  • daca aveti o tendinta de sangerare crescuta
  • daca aveti insuficienta hepatica, renala ori probleme cardiace
  • daca efectuati in acelasi timp (sau daca ati luat in ultimele doua saptamani) un medicament antidepresiv care contine un inhibitor de monoaminoxidaza (IMAO)

Consultati medicul inainte de utilizare: daca utilizati alte medicamente care contin acid acetilsalicilic, daca utilizati alte medicamente analgezice, antireumatice sauantiinflamatoare, daca aveti antecedente de ulcer sau sangerari la nivelul stomacului sau al intestinelor, sau inflamatii ale mucoasei stomacului (gastrita), daca aveti afectiuni hepatice, renale, la nivelul inimii sau circulatiei sangelui, daca aveti astm bronsic, diverse reactii alergice ori daca urmeaza sa vi se efectueze o interventie chirurgicala ori daca efectuati in acelasi timp un tratament cu alte medicamente.

Acest medicament nu trebuie administrat copiilor si adolescentilor cu varsta sub 16 ani, fara recomandarea medicului.

Acest medicament nu trebuie utilizat in timpul sarcinii sau daca alaptati. Nu utilizati doze mari de ASPIRIN HOT DRINK pentru perioade mari de timp fara recomandarea medicului.

Acest medicament contine 2 g zahar per plic (echivalent cu 0,17 unitati glucidice). Acest lucru trebuie luat in considerare la pacientii cu diabet zaharat. Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 10 plicuri.




Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52

EAN: 5948912000624
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review