Advil Raceala si Gripa 200 mg/ 30 mg, 10 capsule moi, Pfizer

Advil Raceala si Gripa 200 mg/ 30 mg, 10 capsule moi, Pfizer - RACEALA-GRIPA - PFIZER
PFIZER
P459828441

Indicatii: Advil Răceală și Gripă se utilizează la adulți și adolescenți cu vârsta de 12 ani și peste pentru tratamentul simptomatic al răcelii comune și

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Advil Raceala si Gripa 200 mg/ 30 mg, 10 capsule moi, Pfizer

Indicatii:

Advil Răceală și Gripă se utilizează la adulți și adolescenți cu vârsta de 12 ani și peste pentru tratamentul simptomatic al răcelii comune și gripei, incluzând dureri de cap, temperatură crescută (febră), gât inflamat, dureri, obstrucție nazală.

Compozitie:

Substanțele active sunt ibuprofen 200 mg și clorhidrat de pseudoefedrină 30 mg

Mod de administrare:

Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Adulţi şi copii cu vârsta peste 12 ani

Cât să luați - Doza recomandată este 1 capsulă la fiecare 4 până la 6 ore.

- Dacă simptomele sunt mai grave, puteți lua 2 capsule în același timp. - Nu luați mai mult de 6 capsule în 24 de ore. Luarea medicamentului

Capsulele se înghit întregi, cu un pahar mare de apă. Cât timp să luați acest medicament: Nu luați acest medicament mai mult de 5 zile. Acest medicament este destinat utilizării de scurtă durată. Luaţi cea mai mică doză pentru cel mai scurt timp necesar pentru tratarea simptomelor

- Adresați-vă medicului dacă nu vă simțiți mai bine sau dacă vă simțiți mai rău sau dacă apar simptome noi. - Medicul vă va spune dacă este sigur să continuați tratamentul cu acest medicament.

Prezentare:

10 capsule moi



Data ultimei actualizari: 2023-10-05 17:05:20
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review