Apa de mare, Hipertonic Solutie, 18 flacoane x 5 ml , Tonimer

Apa de mare, Hipertonic Solutie, 18 flacoane x 5 ml , Tonimer - RACEALA-GRIPA - TONIMER
Tonimer
P479853096

Apă de mare, soluție hipertonică sterilă, pentru decongestia căilor nazale și fluidificarea mucusului în caz de răceli, rinite alergice, sinuzite şi rino-sinuzite.

[...]

Descriere: Apa de mare, Hipertonic Solutie, 18 flacoane x 5 ml , Tonimer

Apă de mare, soluție hipertonică sterilă, pentru decongestia căilor nazale și fluidificarea mucusului în caz de răceli, rinite alergice, sinuzite şi rino-sinuzite.

Indicatii:

  • Ideal de asemenea pentru aerosoli
  • Apă de mare, soluție hipertonică sterilă, indicată pentru a curăţa fosele nazale ale nou-născuților și copiilor în timpul răcelilor şi în mod special, pentru decongestia mucoasei nazale în fazele acute de rinită alergică, sinuzită şi rino-sinuzită.

Compozitie:

  • Fără conservanți.
  • Apă de mare, solutie hipertonică sterilă, bogată in oligoelemente si săruri minerale.

Utilizare:

  • Utilizaţi jumătate din conţinutul unui flacon în fiecare nară si repetati aplicarea la fiecare 3-4 ore, de 2-3 ori pe zi, timp de 15 zile sau în conformitate cu sfatul medicului.
  • În cazul administrării prin aerosoli, utilizaţi o dată sau de două ori pe zi, timp de 15 zile sau în conformitate cu sfatul medicului.
  • Poate fi utilizat în perioada de sarcină şi alăptare.

Prezentare:
Cutie cu 18 flacoane unidoză x 5 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review