Sinulan Forte, 60 tablete, Walmark

P438798874
Sinulan Forte, 60 tablete, Walmark - NAS-INFUNDAT - WALMARK
WALMARK
Proprietăți: Sinulan Forte este un supliment alimentar cu extracte din plante, care ajută atât la funcționarea normală a tractului respirator superior (nas, sinusuri) și inferior (bronhii), câ [...]

Sinulan Forte, 60 tablete, Walmark

Proprietăți:

Sinulan Forte este un supliment alimentar cu extracte din plante, care ajută atât la funcționarea normală a tractului respirator superior (nas, sinusuri) și inferior (bronhii), cât și a sistemului imunitar. Extractele din flori de Șoc, plante de Verbină și flori de Lumânărică, susțin funcția fiziologică a tractului respirator (tractul respirator superior și inferior) și a sistemului imunitar. Extractele din flori de Lumânărică și plante de Verbină calmează gâtul, laringele și corzile vocale. Extractele din flori de Șoc și plante de Verbină au efect antioxidant.

Extractele din rădăcină de Ghințură galbenă și din rădăcină de Hrean au influență asupra întăririi și vivacității organismului uman. Extractul de Colțunaș de grădină are acțiune expectorantă. Sinulan Forte este un produs destinat adulților și copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Ingrediente/1 tableta:

Extract de Colțunaș de grădină (extract 7:1) 171,4 mg Extract de rădăcină de Hrean (extract 10:1) 48,0 mg Extract de flori de Șoc (extract 4:1) 25,0 mg Extract de Verbină (extract 5:1) 25,0 mg Extract de rădăcină de Ghințură galbenă (extract 5:1) 25,0 mg Extract de flori de Lumânărică (extract 4:1) 25,0 mg - agenți de încărcare: celuloză microcristalină, carboximetilceluloză, extract uscat 7:1 din părți aeriene de Tropaeolum majus, extract uscat 10:1 din rădăcini de Hrean (Armoracia rusticană), extract uscat 5:1 din rădăcini de Ghințură galbenă (Gențiană lutea), extract uscat 4:1 din flori de Lumânărică (Verbascum thapsus), extract uscat 4:1 din flori de Șoc (Sambucus Nigra), extract uscat 5:1 din părți aeriene de Verbină (Verbena officinalis), agenți de glazurare: hidroxipropil metilceluloză, hidroxipropilceluloză, talc, trigliceride cu catenă medie, dioxid de titan și oxid de fier, agenți anțiaglomeranți: dioxid de siliciu și stearat de magneziu;

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi, de preferat în timpul mesei, înghițită cu apă.

Precauții:

A nu se depăși porția zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. Nu este indicat copiilor cu vârsta sub 6 ani, gravidelor și femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură, la o temperatură de sub 25 °C.

Prezentare:

60 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-11-14 12:23:25
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review