Vibrocil Duo Spray nazal, 10ml, GSK

W60626
Vibrocil Duo Spray nazal, 10ml, GSK - NAS-INFUNDAT - GSK SRL OMEGA PHARMA
Proprietati: 1 ml conţine clorhidrat de xilometazolină 0,5 mg şi bromură de ipratropiu 0,6 mg. 1 puf (aproximativ 140 microlitri) conţine clorhidrat de xilometazolină 70 micrograme ş [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Vibrocil Duo Spray nazal, 10ml, GSK

Proprietati:

1 ml conţine clorhidrat de xilometazolină 0,5 mg şi bromură de ipratropiu 0,6 mg. 1 puf (aproximativ 140 microlitri) conţine clorhidrat de xilometazolină 70 micrograme şi bromură de ipratropiu 84 micrograme.

Indicatii terapeutice:

Tratamentul simptomatic al congestiei nazale şi rinoreei, asociate corizei.

Lista excipienţilor: Edetat disodic dihidrat Glicerol 85 % Acid clorhidric concentrat (pentru ajustarea pH – ului) Hidroxid de sodiu (pentru ajustarea pH – ului) Apă purificată

Mod de administrare:

Adulţi: 1 puf în fiecare nară, până la de 3 ori pe zi. Între administrarea a două doze trebuie păstrat un interval de cel puţin 6 ore. Nu depăşiţi 3 aplicaţii pe zi în fiecare nară. Durata tratamentului nu trebuie să depăşească 7 zile. Se recomandă oprirea tratamentului când simptomele se ameliorează, chiar înainte de durata maximă a tratamentului de 7 zile, pentru a reduce la minim riscul apariţiei reacţiilor adverse.

Copii şi adolescenţi: VIBROCIL DUO nu este recomandat pentru utilizare la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani, din cauza datelor insuficiente privind siguranţa şi eficacitatea.

Vârstnici: Există numai o experienţă limitată privind utilizarea la pacienţii cu vârsta peste 70 de ani.

Înainte de prima administrare amorsaţi pompa, apăsând de 4 ori. Odată pompa amorsată, va rămâne pregătită de funcţionare pe toată durata tratamentului zilnic. În cazul în care la o apăsare completă a pompei soluţia din spray nu este pulverizată sau medicamentul nu fost utilizat o perioadă mai mare de 6 zile, pompa trebuie reamorsată apăsând de 4 ori ca şi prima dată.

Contraindicatii:

VIBROCIL DUO nu trebuie utilizat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani, din cauza datelor insuficiente privind siguranţa şi eficacitatea. Hipersensibilitate la substanţele active sau la oricare dintre excipienţi. Hipersensibilitate cunoscută la atropină sau la substanţe similare, de exemplu, hiosciamină şi scopolamină.

După intervenţii chirurgicale în care este posibil să fi fost penetrată dura mater, de exemplu, hipofizectomie transsfenoidală sau alte intervenţii transnazale.

La pacienţi cu glaucom.

La pacienţi cu rinită uscată.

Atentionari si precautii:

Medicamentul trebuie administrat cu prudenţă pacienţilor cu:

– hipertensiune, boli cardiovasculare

– hipertiroidism, diabet zaharat

– hiperplazie a prostatei, stenoză a plicii inter-ureterale.

– feocromocitom Se recomandă prudenţă la pacienţii predispuşi la:

– glaucom cu unghi închis

– epistaxis (de exemplu vârstnicii)

– ileus paralitic

– fibroză chistică.

Prezentare:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review