Spray nazal Sterimar Mangan, 100 ml, Lab Fumouze

W50905
Spray nazal Sterimar Mangan, 100 ml, Lab Fumouze - NAS-INFUNDAT - LABORATOIRES FAMOUZE
Sterimar Mangan este o solutie perfecta pe termen scurt. Ajuta la prevenirea reactiilor alergice. Indicatii: Solutie fiziologica din apa de mare, imbogatita cu mangan, ajuta nasul sensibil sa lupte impotriva [...]

Sterimar Mangan este o solutie perfecta pe termen scurt.

Ajuta la prevenirea reactiilor alergice.

Indicatii:

Solutie fiziologica din apa de mare, imbogatita cu mangan, ajuta nasul sensibil sa lupte impotriva agresiunilor alergenilor, precum polenul, poluarea atmosferica (straturi de ozon), praful domestic (acarieni), par de animale.

Compozitie:

Sterimar Mangan este o solutie fiziologica din apa de mare filtrata, 100% naturala si fara conservanti. Bogat in saruri minerale si oligo-elemente marine, imbogatit cu mangan, Sterimar Mangan ajuta la prevenirea reactiilor alergice. Solutia fiziologica are aceeasi concentratie de sare ca si celulele din corpul uman.

Mod de folosire:

Sterimar Mangan este recomandat pentru o perioada de 10-15 zile. Odata tratamentul terminat va recomandam Sterimar Igiena nasului. Pulverizati o data pentru a porni sistemul. Introduceti duza in nara. Apasati scurt duza pentru cateva secunde, lasati sa curga excesul de solutie, apoi suflati nasul.

Repetati operatiunea cu cealalta nara. Spalati duza cu apa si sapun, clatiti si uscati. A se utiliza de 2 pana la 4 ori pe zi in fiecare nara. Sterimar Mangan poate fi asociat cu alte tratamente medicamentoase pentru a-si intensifica actiunea.

Prezentare:

100 ml

W50905