Spray nazal Sterimar Hypertonic, 100 ml, Lab Fumouze

Spray nazal Sterimar Hypertonic, 100 ml, Lab Fumouze - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - LABORATOIRES FAMOUZE
I7133
Decongestioneaza nasul in caz de raceli, rinite, sinuzite. Indicatii: Asigura decongestionarea nazala in caz de raceli obisnuite, rinofaringite, rinite alergice, sinuzite. Limiteaza riscul de superinfectie in cavitatea nazala. Curata mucoasa
Se incarca ofertele...

Descriere Spray nazal Sterimar Hypertonic, 100 ml, Lab Fumouze

Decongestioneaza nasul in caz de raceli, rinite, sinuzite.

Indicatii:

Asigura decongestionarea nazala in caz de raceli obisnuite, rinofaringite, rinite alergice, sinuzite. Limiteaza riscul de superinfectie in cavitatea nazala. Curata mucoasa nazala cu scopul intensificarii actiunii tratamentelor medicamentoase.

Compozitie:

Sterimar "Nas blocat" (Hypertonic) este o solutie hipertonica de apa de mare filtrata, 100% natural, fara medicamente si conservanti. Bogata in saruri minerale si microelemente marine, cu adaos de cupru si mangan.

Sterimar "Nas blocat" (Hypertonic) limiteaza riscul infectiilor si al reactiilor alergice. Solutie hipertonica - o solutie cu o concentratie de sare mai ridicata decat cea din celulele corpului uman, care permite decongestia naturala a nasului ("efect osmotic").

Recomandari de utilizare:

Sterimar "Nas blocat" (Hypertonic) este recomandat utilizarii pe termen scurt. Dupa finalizarea tratamentului, este recomandata utilizarea produsului Sterimar Igiena nazala.

Indepartati capacul protector. Inainte de prima administrare apasarti scurt duza si pulverizati o data pentru punerea in functiune a pompei dozatoare. Introduceti duza in nara. Apasati scurt duza pentru cateva secunde, lasati sa curga excesul de solutie, apoi suflati nasul. Repetati operatiunea cu cealalta nara. Spalati duza cu apa si sapun, clatiti si uscati. A se administra de 2 pana la 6 ori pe zi, dupa caz, in functie de nivelul congestiei nazale.

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.