Spray nazal Sterimar Cupru, 100 ml, Lab Fumouze

W50255
Spray nazal Sterimar Cupru, 100 ml, Lab Fumouze - NAS-INFUNDAT - LABORATOIRES FAMOUZE
Ajuta la prevenirea racelilor. Indicatii: Sterimar Cupru este recomandat bebelusilor, copiilor si adultilor in caz de infectie nazala. Compozitie: Sterimar Cupru este o solutie fiziologoca din apa de mare filtrata, [...]

Descriere: Spray nazal Sterimar Cupru, 100 ml, Lab Fumouze

Ajuta la prevenirea racelilor.

Indicatii:

Sterimar Cupru este recomandat bebelusilor, copiilor si adultilor in caz de infectie nazala.

Compozitie:

Sterimar Cupru este o solutie fiziologoca din apa de mare filtrata, 100% naturala si fara conservanti. Bogat in saruri minerale si oligoelemente marine, imbogatit cu cupru, Sterimar Cupru ajuta la prevenirea contaminarilor infectioase.

Mod de folosire:

Sterimar Cupru este recomandat pentru o perioada de 10-15 zile. Odata tratamentul terminat va recomandam Sterimar, Igiena nasului. Pulverizati o data pentru a porni sistemul. Introduceti duza in nara. Apasati scurt duza pentru cateva secunde, lasati sa curga excesul de solutie, apoi suflati nasul. Repetati operatiunea cu cealalta nara. Spalati duza cu apa si sapun, clatiti si uscati.

A se utiliza de 2 pana la 4 ori pe zi in fiecare nara. Sterimar Cupru poate fi asociat cu alte tratamente medicamentoase pentru a-si intensifica actiunea.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review