Spray nazal Forte, 30 ml, Otosan

P16776
  • -10%
Spray nazal Forte, 30 ml, Otosan - NAS-INFUNDAT - OTOSAN
OTOSAN
Proprietati: Dispozitiv medical. Efect decongestionant. Spray nazal decongestionant cu Aloe Vera, Coacăz Negru și uleiuri esențiale. Soluție hipertonică 2.2% Otosan Spray nazal este o soluție [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Spray nazal Forte, 30 ml, Otosan

Proprietati:
Dispozitiv medical.
Efect decongestionant.
Spray nazal decongestionant cu Aloe Vera, Coacăz Negru și uleiuri esențiale. Soluție hipertonică 2.2%
Otosan Spray nazal este o soluție hipertonică ce conține apă de mare din Bretania, îmbogățită cu ingrediente naturale: extract din Aloe Vera și Coacăz negru, Pîn de munte, Melaleucă (arborele de ceai) și ulei esențial de Lămâie. Indicat în tratarea sinuzitelor, inflamațiilor, rinitelor sau post-operator. Fără gaz propulsor. Fără efect „rebound”. Nu conține substanțe cu efect vasoconstrictor, nu creează dependența sau toleranță.
Acțiune multiplă:
calmanta, emolientă, hidratantă, purifiantă, balsamică
Mod de utilizare:
1-2 pufuri în fiecare nară, până la 4 aplicări/zi
Precauții:
Păstrați la temperatura camerei (20˚ - 25˚C). Nu expuneți recipientul la căldură. Nu administrați copiilor cu vârsta sub 12 ani și nu lăsați la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Nu utilizați în cazul hipersensibilității la unul dintre ingrediente sau alergii la crustacee.Nu înghițiți. Nu utilizați în alte scopuri înafara celor indicate de către producător. Flaconul este strict pentru uz personal. Nu se cunosc contraindicații în timpul sarcinii sau alăptării. Fără efecte adverse.
Prezentare:
30 ml


Data ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13