Spray nazal copii, 30 ml, Otosan

Spray nazal copii, 30 ml, Otosan - NAS-INFUNDAT - OTOSAN
OTOSAN
P438797838
Proprietati: Dispozitiv medical. Efect decongestionant. Soluție hipertonică muco-adezivă 1.1% Otosan Spray nazal este o soluție hipertonică ce conține apă de mare din Bretania, îmbogățită [...]

Descriere: Spray nazal copii, 30 ml, Otosan

Proprietati:
Dispozitiv medical. Efect decongestionant.
Soluție hipertonică muco-adezivă 1.1%
Otosan Spray nazal este o soluție hipertonică ce conține apă de mare din Bretania, îmbogățită cu ingrediente naturale: ulei esențial de Portocală organică, Gel Aloe Vera, Gluconat de Cupru, CM-Glucan. Indicat în tratarea proceselor inflamatorii, rinite (virale, bacteriene sau alergice), sinuzite, uscăciunea mucoasei nazale, post-operator. Ideal pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează și pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare. Fără gaz propulsor. Fără efect „rebound”. Nu conține substanțe cu efect vasoconstrictor, nu creează dependența sau toleranță.
Acțiune multiplă: calmanta, emolientă, hidratantă, purifiantă, balsamică, fluidifiantă, protejaza mucoasă
Mod de utilizare:
1 puf în fiecare nară, 2- 4 aplicări/zi, pentru o perioadă de 10-15 zile
Prezentare:
30 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review