Spray de nas pentru copii, Nasuc Fericit, 20 ml, Prisaca Transilvania

P438797637
Spray de nas pentru copii, Nasuc Fericit, 20 ml, Prisaca Transilvania - NAS-INFUNDAT - PRISACA TRANSILVANIA
Produs 100% natural ; fără alcool Aroma plăcută. Nu pișcă. Ingrediente: DOAR propolis, miere, argint (coloidal), ulei esențial de portocal; apă Cercetările recente au demostrat că [...]

Spray de nas pentru copii, Nasuc Fericit, 20 ml, Prisaca Transilvania

Produs 100% natural ; fără alcool
Aroma plăcută. Nu pișcă.

Ingrediente:
DOAR propolis, miere, argint (coloidal), ulei esențial de portocal; apă
Cercetările recente au demostrat că propolisul și argintul, combinate, își maximizează efectele. Astfel, argintul are o capacitate antioxidantă mai mică dar are o activitate antimicrobiană foarte mare. Contrar argintului, propolisul are o activitate antioxidantă mare și o activitate antimicrobiană mai scăzută. Combinația celor două este un produs cu o capacitate foarte mare atât antimicrobiană cât și antioxidantă.

PROPOLISUL
-este un veritabil antibiotic natural, folosit ca atare şi de către albine. S-a demonstrat că el are o acţiune antimicrobiană pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziţi şi fungi (Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis – bacilul Koch, Helicobacter pylori, Candida albicans, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, virus herpes simplex, virus gripal).

Este remarcabil faptul că, datorită marii sale variabilităţi de compoziţie, propolisul îşi păstrează nealterată capacitatea antimicrobiană, spre deosebire de antibioticele de sinteză, la care bacteriile dezvoltă în timp rezistenţă, fiind nevoie de introducerea periodică de noi şi noi antibiotice.
Principalele activităţi ale propolisului sunt activitatea antiseptică, activitate antioxidantă, antiinflamatorie, anestezie locală, etc.

ARGINTUL COLOIDAL
-este eficace împotriva oricărui virus și nu a reacționat negativ cu alte medicamente. Studiile științifice au demonstrat că în stare pură, distruge rapid bacteriile, chiar și pe cele extrem de rezistențe care se proliferează în urma agenților dezinfectanți. Acest metal acționează ca un catalizator, dezactivând o enzimă care facilitează acțiunea în interiorul celulelor (această enzimă este necesară bacteriilor anaerobe, virusurilor, mucegaiuriurilor și ciupercilor, paraziților – îi distruge încă de la stadiul de ou); le stopează prin blocarea utilizării propriilor celule ale corpului pentru replicare în doar câteva minute după contact (creează un mediu imposibil pentru supraviețuirea și multiplicarea lor).
Năsuc Ferici tratament natural pentru răceala copii, se poate folosi în situații de : răceală, sinuzită, otită, riniită.

Mod de administrare:
A se agita înainte de utilizare.
Se aplică pe pielea nasului, prin pulverizare.
Aplicați între 1 și 3 ori pe zi.
(Recipient de 20 ml: La administrarea de 3 ori pe zi câte 3 pufuri 1 sticluța este suficientă pt aproximativ 9 zile)
(Recipient de 50 ml: La administrarea de 3 ori pe zi câte 3 pufuri 1 sticluța este suficientă pt aproximativ 22 zile)

Precauţii:
Nasuc fericit tratament natural pentru răceală
Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la îngredeintele produsului.
Testarea hipersensibilității se face de către specialiști. Acasă, puteți încerca această variantă (însă specialistul alergolog este cel care dă un verdict final):
– aplicați un puf pe pielea antebratului, deasupra încheieturii mâinii, pe interiorul antebrătului. În zona respectivă, pielea este mai sensibilă. Dacă după 20-30 minute nu apar mâncărimi, iritații, roșeață, treceți la faza următoare
– aplicați un puf în jurul buzelor, urmărind apariția efectelor neplăcute așa cum am detaliat mai sus

Prezentare:
20 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review