Solutie de nebulizare sterila Ialoclean, 5 monodoze,

P459793486
Solutie de nebulizare sterila Ialoclean, 5 monodoze,  - NAS-INFUNDAT - NATURPHARMA
NaturPharma
Soluție de nebulizare sterilă Ialoclean Soluție de nebulizare sterilă indicată în: amigdalită, laringită, faringită, rinită, traheobronșită sau bronșită acută și cronică, alergii, inflamarea corzilor vocale cu [...]

Descriere: Solutie de nebulizare sterila Ialoclean, 5 monodoze,

Soluție de nebulizare sterilă Ialoclean

Soluție de nebulizare sterilă indicată în: amigdalită, laringită, faringită, rinită, traheobronșită sau bronșită acută și cronică, alergii, inflamarea corzilor vocale cu sau fără disfonie, tuse iritativă cauzată de infecții virale sau de factori externi, sindromul gripal sau răceală, după intervențiile chirurgicale din zona urechii, nasului și gâtului, manifestări respiratorii asociate bolii de reflux gastroesofagian (disfagie, laringită cronică, faringită, afonie, tuse persistența).

Ingrediente active:

Acid hialuronic, extract de mușețel, N-acetilcisteină.

Mod de administrare:

Adulți și copii cu vârsta peste 6 ani: un singur recipient monodoză, de două ori pe zi.

Copii între 2 și 6 ani: jumătate dintr-un recipient monodoză, de două ori pe zi. Se adaugă soluție salina într-un raport de 1:1. Recipientul are o gradație corespunzătoare unei jumătăți de doză. A nu se depăși doza recomandată. Soluția trebuie administrată cu ajutorul unui dispozitiv de aerosoli.

Se administrează doar cu ajutorul unui nebulizator cu piston sau compresor. Nu se pot utiliza apărate cu ultrasunete. Soluția este sterilă.

Prezentare:

5 monodoze x 2 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review