Spray SeptiMar Forte, 30 ml, Vitalia

Spray SeptiMar Forte, 30 ml, Vitalia - NAS-INFUNDAT - VITALIA PHARMA
P438799396

Spray pentru decongestionarea nazală.

[...]

Descriere: Spray SeptiMar Forte, 30 ml, Vitalia

Compoziție:
100% apă de mare hipertonă, naturală, nediluată, fără conservanți.

Acțiune:

Produsul cu apă de mare hipertonă este recomandat în mod special în cazul reducerii inflamațiilor căilor nazale și reducerea congestiei sinusurilor, rinite și în cazurile comune de răceală și gripă. Produce hidratarea mucoasei nazale, protejând-o de pătrunderea microorganismelor și a impurităților (particulelor fine) din atmosferă. Indicată persoanelor care nu pot folosi sau tolera decongestionante nazale pe bază de substanțe chimice sau dezvoltă alergii la medicamente.

Beneficii:

Apă de mare utilizată la fabricarea lor își păstrează combinaţia completă de peste 80 de minerale și microelemente care se găsesc în mod normal în apa din Marea Neagră, incluzând calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, iod și altele. Apa de mare hipertonă este indicată pentru igiena nazală, nu conține conservanți, reduce inflamațiile nazale și deblochează căile respiratorii obturate. Datorită naturii sale hipoalergenice și proprietăților specifice de regenerare celulară, nu irită nici cele mai fragile mucoase ale căilor nazale.  Apa de mare hipertonă este un produs natural cu rol de apărare și de protecție a mucoaselor și țesuturilor, prin acțiunea substanțelor conținute în ea.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review