Spray SeptiMar Baby, 30 ml, Vitalia

Spray SeptiMar Baby, 30 ml, Vitalia -  - VITALIA PHARMA
P438799397

Spray pentru igiena nazală SeptiMar Baby.

[...]

Descriere: Spray SeptiMar Baby, 30 ml, Vitalia

Compoziție:
Apă de mare izotonă fără conservanți, 9g/l NaCl, aqua q.s., bogată în oligoelemente.

Afecțiune:

Favorizează curățarea foselor nazale prin îndepărtarea mucozităților și a crustelor; produce hidratarea mucoasei nazale, protejând-o de pătrunderea microorganismelor și a impurităților (particulelor fine) din atmosferă. Reduce și calmează fenomenele locale, favorizând astfel respirația, îndeosebi la bebeluși și copii.
Apa de mare menține starea fiziologică normală a mucoasei nazale și funcția cililor, îmbunătățește transportul mucociliar al acesteia, reduce starea de uscăciune a mucoasei și are acțiune antiseptică.

Beneficii:
Apa de mare utilizată la fabricarea lor își păstrează combinația completă de peste 80 de minerale și microelemente care se găsesc în mod normal în apa din Marea Neagră, incluzând calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, iod și altele. Prin aportul de minerale și oligoelemente pe care le conține, apa de mare conferă produsului acțiune antiinflamatorie și de refacere celulară, asigurând toniefierea țesuturilor și întărirea imunității. Prin fenomenul de microdifuziune, produsul ajunge la țesuturi, asigurând o remineralizare a zonei în care s-a acționat.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review