Rinonef-T picaturi nazale, 10 ml, Tis

S02259
Rinonef-T picaturi nazale, 10 ml, Tis - NAS-INFUNDAT - TIS FARMACEUTIC
Proprietăți: Decongestionant nazal Compoziție: 10 ml RINONEF-T, picături nazale conţin: clorhidrat de efedrină 50 mg, sulfat de neomicină 50 mg şi excipienţi. Indicații: [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Rinonef-T picaturi nazale, 10 ml, Tis

Proprietăți:

Decongestionant nazal

Compoziție: 10 ml RINONEF-T, picături nazale conţin: clorhidrat de efedrină 50 mg, sulfat de neomicină 50 mg şi excipienţi.

Indicații:

Tratamentul rinitelor acute şi cronice, produse de bacterii gram-pozitiv şi gram-negativ sensibile la neomicină, rinițelor alergice şi edemelor apărute în urma intervenţiilor chirurgicale endonazale.

Mod de administrare:

– Copii peste 12 ani: doza uzuală este de o picătură RINONEF-T instilată în fiecare nară de 2-4 ori pe zi, timp de 5 zile.

– Adulţi: doza uzuală este de 1-2 picături RINONEF-T instilate în fiecare nară de 2-5 ori pe zi, timp de 5-7 zile.

Prezentare:

10 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review