Respiratory Spray Nazal Decongestionant, 15ml, Puressentiel

P479849662
Respiratory Spray Nazal Decongestionant, 15ml, Puressentiel - NAS-INFUNDAT - PURESSENTIEL
Puressentiel
PURESSENTIEL RESPIRATORY – SPRAY NAZAL HIPERTONIC, 15 ML Spray nazal hipertonic ideal pentru decongesntionarea nasului in caz de raceala, febra, sinuzite sau rinite, in perioada bolilor de iarna si a alergiilor. [...]

Respiratory Spray Nazal Decongestionant, 15ml, Puressentiel

PURESSENTIEL RESPIRATORY – SPRAY NAZAL HIPERTONIC, 15 ML

Spray nazal hipertonic ideal pentru decongesntionarea nasului in caz de raceala, febra, sinuzite sau rinite, in perioada bolilor de iarna si a alergiilor.

100% ingrediente naturale. Este o combinatie de apa de mare hipertonica si apa florala organica de rozmarin, cu uleiuri esentiale EOBBD* (ravintsara, geranium, eucalipt, niaouli) pentru o actiunie delicata, non-iritanta si care nu usuca membrana mucoasa. Continde de asemenea extract de propolis si echinaceea.

*Uleiuri esentiale definite botanic si biochimic

MOD DE UTILIZARE: Agitati bine inainte de a folosi.

Adulti: 2 pulverizari in fiecare nara (maxim de 5 ori/ zi)

Copii: (>3 ani) 1 pulverizare per nara (maxim de 5 ori/ zi).

Folositi intr-un interval de 2 saptamani de la deschiderea flaconului.

Atentie! Nu lasati la indemana copiilor. Nu este recomandat pentru copiii sub 3 ani, femei gravide sau la alaptare, persoane alergice la unul dintre ingrediente (echinaceea, propolis, apa florala de rozmarin, uleiuri esentiale de ravintsara, geranium, eucalipt, niaouli si apa de mare) sau la urmatorii alergeni (limonene, citronellol, geraniol, linalool, citral). Daca aveti dubii testati pe o zona restransa. Daca simptomele persista, consultati medicul. Nu este recomandat pentru persoanele cu istoric de convulsii sau epilepsie.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review