Pachet Solutie nazala cu apa de mare Humer, 18 monodoze (1+1), Urgo

Pachet Solutie nazala cu apa de mare Humer, 18 monodoze (1+1), Urgo - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - URGO
URGO
P459821692
Indicații: Humer monodoze Apă de Mare este recomandat nou-născuților pentru asigurarea unei igiene zilnice corespunzătoare sau în cazul congestiei nazale sau a nasului care curge.
Se incarca ofertele...

Descriere Pachet Solutie nazala cu apa de mare Humer, 18 monodoze (1+1), Urgo

Indicații:

Humer monodoze Apă de Mare este recomandat nou-născuților pentru asigurarea unei igiene zilnice corespunzătoare sau în cazul congestiei nazale sau a nasului care curge. Este util în cazul copiilor mici deoarece aceștia nu își pot sufla singuri nasul.

Compoziție:

Humer monodoze Apă de Mare este o soluție izotonă și sterilă din apa de mare. Fără conservanți.

Instrucțiuni de utilizare:

Verificați integritatea fiolei înainte de utilizare.

Humer monodoze Apă de Mare se poate utiliza o dată de până la 6 ori pe zi.

Nou-născuți: culcați bebelușul pe o parte.

Copii, adulți: șezând sau în picioare, cu capul înclinat într-o parte. Introduceți vârful fiolei în fiecare nară și presați ușor. Ștergeți cu un șervețel.

Prezentare:

2 x 18x5 ml monodozeData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.